Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
A2! Jaj, bocsi, megelőlegeztem neked még egy kislányt is🤣
Persze, én szoktam írni. Te is írj majd, hogy mi újság😁
A.
Sziasztok W vagyok. Kicsit én is eltűntem mert fel kellett dolgoznom a veszteségét amit át éltem...nem volt könnyű de minden nappal egyre jobb lesz...2x voltam ultrahangon h biztosra menjenek h nem maradt bent semmi és a dokim is nagyon alaposan kivizsgált. Alig vártam h megjojjon a vetélés utáni 1. menstruáció mert már nagyon le szerettem volna zárni ezt az egészet. Most van az első hónap...és képzeljétek...pozitívat teszteltem ❤️
De meg kell mondjam...rettegek :( kedden megyek orvoshoz meglátjuk mit mond :)
Kérdező veled mi újság? Próbálkoztok már?
Minden kismamának gratulálok ❤️
A,te h érzed magad?
W
W! Eddig jól voltam, de most egy kicsit irigyen🤣 Neeem, nagyon örülök a pozitív tesztednek és drukkolok, hogy minden rendben legyen🤞
Minden sikertelen hónapban nagy a szomorúság, még akkor is, ha nem is próbálkoztam 😂 De aztán megyek tovább és reménykedem, hogy egyszer sikerül nekem is. Csak olyan lehetetlennek tűnik.☹️Lassan letelik a 3 hónap, amiben annyira bíztam, hogy vetélés után olyankor könnyebb. Ettől persze még rosszabbul vagyok, mert valahogy az az érzés van bennem, ha most se jött össze, akkor később végképp nem fog. Úgy érzem, mintha az az egyszeri alkalom valami véletlen csoda lett volna, ami soha többé nem történhet meg, hisz meddő vagyok.Ugyanakkor az eredményeim nem azt mutatják, papíron minden rendben van. Így viszont az jön, hogy akkor miért nem??? Hát, mert van valami oka, ami a vizsgálatokkal nem mutatható ki, hisz különben már terhes lennék. De mi? Tuti, nincs is ovum/visszajött a polipom/begyulladt a méhszájsebem/megint valami fertőzésem van stb. Na, de nem szaladgálhatok hetente nőgyógyászhoz, hogy ellenőrizzék🤦🏽♀️
Lehet, ha most se jön össze, augusztusban megnézetem, aztán vagy megnyugszom, vagy még idegesebb leszek🤷🏼♀️
Mindenesetre próbálok nyugton maradni és nem kergetni őrületbe mindenkit, csak várni, várni, várni...
A.
Sziasztok csajok,
Rég nem írtam ide, W gratulálok a pozitív teszthez. A, kitartás egyszer már jött, jönni fog újra az a várva várt baba 🥰
Én mostmár a 22. hétben vagyok, és mi a kisfiúk táborát erősítjük ez is kiderült a héten. Örültem volna egy kislánynak, de végül nagyon boldog vagyok hogy fiúnk lesz 💙
Kérdező, I, többiek, hogy vagytok?
Dodo
A! Ha már 1x sikerült biztosan sikerülni fog másodszor is. Az én vigaszom is az volt h állítólag vetélés után könnyebb...sőt azt hittem h az fog segíteni túl tenni magam rajta ha ismét babát fogok várni...hát ne tudd meg min megyek keresztül. Ezzel most nem sajnáltatni akarom magam hisz nyilván örülök h esetleg most sikerül de rettegek...minden egyes wcre menésnél...már nem tudom mennyi pénzt költöttem tesztekre és jó h nem nagyítóval nézem h erősödik e a csík. Remeket látok folyamatosan és szerintem mar a férjem is utal 🤦♀️
Próbálok bízni és örülni mert tudom h minél többet idegeskedek rajta annál rosszabbat teszek, de nagyon nehéz :(
Kitartást kívánok neked és NE ADD FEL!!! ❤️❤️❤️
Nyugalom lányok minden baba egészséges lesz, W lazulj el nem szabad pánikolni bár tudom hogy ilyenkor lehetetlent kérek, de hidd el hogy akkor is megmarad a baba ha végig stresszesed, első akkor is ha nem :)
Énekelj neki, simogasd a hasad, küldj pozitív érzéseket neki :)))) Ahogy telik az idő megnyugszol majd :)) ( sok szívecske)
Mi most kezdünk bele a gyógyszeres kezelésbe, bár voltunk együtt így van esélyünk ebben a hónapban. De nem hiszem hogy lehet gyerekünk orvos beavatkozás nélkül :)
F
Dodo, neked is nagyon gratulálok!!!
Lassan mindenkinek lesz baba itt ne aggódjatok :))) év végére már mindenkinek lesz baba
Sziasztok!
Tegnap délelőtt elkezdtem vérezni, de úgy nagyon...görcseim nem voltak, csak élénk vörös, kissé darabos vér, mint a menstruáció erősebb napjain.
Egyből rohantunk a klinikára, ahol egész gyorsan sorra is kerültem. Az UH-n minden renben volt. Bár doppler nem volt a gépen de szépen latszott a pulzálás és a CRL14,4 volt (múlt hét szerdán 9,7 volt), szóval szépen cseperedett.
Reménykedtem, hogy csak egy hematóma, de semmi nem látszott. Azt mondta a doki, hogy mintha a méhem hátsó falán látna egy miómát, de annyira rossz a gép minősége (no comment), hogy nem mondaná biztosra.... Szóval rohadtul nem derült ki a vérzés oka, ami nagyon aggaszt.
Kaptam progeszteront, meg verzéscsillapítót (rutascorbint) és 1 hét múlva kontroll.
A vérzés egyébként már csillapodott, este már inkább barnás volt, de most reggel megint élénk vörös, bár messze messze nem annyi, mint tegnap.... úgyhogy próbálok sokat feküdni, pihenni, de persze, hogy folyamatosan jár az agyam, néha pityergek egy kicsit, egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni az előző vetélésemtől. 😥
Szóval W! Teljes mértékben megértelek❤️ és csak annyit tudunk tenni, hogy reménykedünk és bízunk a legjobbakban!🤞❤️
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!