Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2531/4868 anonim ***** válasza:

R! Te is a végén vagy.😁A hasad alapján meg olyan 10hónapos😂 Kemény lehet most a melegben.

Mi az az úszópadló?🤔

A.

2023. jún. 21. 16:24
 2532/4868 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem látsz elég képet a pocakomról?😂😂❤️❤️ Imádlak😅

R, a te kíváncsiságodat megértem😅

De nekem csak bugyi-melltartó kombós pocakfotók vannak😅😂

A fotózást meg nem akarom ide kirakni nagyközönségnek🫣🫣

L

2023. jún. 21. 16:48
 2533/4868 A kérdező kommentje:

Én soha nem látok elég képet/videót terhes nőkről vagy babákról…. 🥰🥰❤️❤️❤️❤️

Semmi gond , csinálj egyet nekünk 🥺❤️😂😂

2023. jún. 21. 17:17
 2534/4868 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi lassan a végére érünk (38+2), eddig semmi jele, hogy elindulna… talán majd a front most a hét végén.

[link]

Aki még próbálkozik, egy nagy kalappal. Kicsit átérzem a helyzeted kérdező, bár nekünk “csak” 3 hónapot kellett várnunk egy műtét után. Meg még az első előtt a kísérleteim miatt javasolták, hogy várjunk pár hónapot a próbálkozással, idegőrlő az ilyen, hogy tétlenül telik az idő. :/ Persze ez rajtad nem segít. :( De most már talán nincs sok és sikerülni fog, nagyon szurkolok.

A kismamáknak pedig kitartást ebben a hőségben.

Meli

2023. jún. 21. 17:20
 2535/4868 A kérdező kommentje:

Aaa de szép pocak 😱❤️❤️🤩🤩♥️♥️ Köszi Meli, gondolunk rád és kitartást! 🤩🤩

Majd küldjetek képet privátban a babukról 🥹🥹❤️

2023. jún. 21. 18:07
 2536/4868 anonim ***** válasza:

Ma 34+4, de méretek alapján 37+1😅 legalábbis legutolsó uh…Nem tudom mi lesz itt, de már mindenem fáj, ma egész nap a gyomromba vannak a lábai, ha onnan kiveszi akkor meg bordásfalazik a bordáimon. 😅😅

Könnyű szülést Meli😘

[link]

L

2023. jún. 21. 18:45
 2537/4868 anonim ***** válasza:
100%

A. Mindenki ezen nevet. Apukám is kinevetett a hétvégén, hogy hatalmas a hasam és még van hátra 2 hónapom mi lesz velem. 🤣🤣🤣 Bocsi az úszópadló az én szótáramban a parketta :) vagy nemtudom magyarországon hogy nevezik. 🤣🤣

Csajok, nagyon szép pocakok, és L nagyon irigykedek hogy te nem gurulsz 😊 Néha énis nagyon szenvedek, főleg éjjel. Óránként pisi, egyik oldalon sem jó már aludni, ha meg végre kényelmes akkor megint szaladhatok pisilni. Kiborító. Arról nem is beszélve, hogy napok óta szétszakadnak a bordáim, mert a kisasszony ott matat de valami brutál módon. A meleg talán még annyira nem visel meg. (bent a ventilátor alatt) 🤭🤣 de már nem igazán élvezem, csak akkor ha épp táncol a pocakban, olyankor megtelik a szívem szeretettel. 💗

Kitartást csajok. Könnyű szülést Meli 😊

(R)

2023. jún. 21. 22:22
 2538/4868 anonim ***** válasza:

R, magamhoz képest gurulok😒 konkrétan deszkára fogytam a baba előtt, szóval engem már ez is kifáraszt, na meg most felfedeztem, mit nyom ennyire a bordámba….visszafordult farfekvésbe és a feje van a bordáimba, kb sírógörcsöm van olyan szinten fáj…

L

2023. jún. 21. 22:36
 2539/4868 anonim ***** válasza:

Téves….lent csuklik, úgyhogy azok mégis a lábai😂😂

L

2023. jún. 21. 22:45
 2540/4868 anonim ***** válasza:
100%

L. Átérzem, viszont lehet forog azért fájnak a bordáid is... Mindig lent éreztem a csuklást. Aztán Kb. 1 hete kezdett nagyon fájni nekem is, és aznap fent éreztem csuklani a bordáim környékén, 2 napra rá, már egész a micsodámban éreztem a csuklást újra. Úgy hogy én sem értem néha mi a fészkes fenét csinál odabent. Nem találja a helyét. Nembaj nemsokára itt a vége 💗😊🥰

(R)

2023. jún. 21. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!