Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő héten?

Ki nem várja jövő héten?

Figyelt kérdés
Gyertek!Drukkoljunk együtt a másiknak!
2010. szept. 12. 19:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/144 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne tesztelj még, mert megmondom neked előre, hogy negatív lesz. Nem azért mert nincs baba, hanem azért mert még korai. Ha van baba, akkor még csak most a napokban kell lennie a beágyazódásnak. Ha megvan a beágyazódás, picit barnázol/vérzel, akkor rá 3 napra mutat csak valamit a teszt.

Ha mégis teszteltél és negatív lett, ne keseredj el, van még remény! :)

Én is 23 éves vagyok, ez a negyedik hónap, hogy próbálkozunk, én még egy kicsit későbbre nem várom. De a barátnőmnek már sikerült, és tudom, hogy neki a teszt a menzije előtti napon még nega volt, és csak 3-4 nap múlva lett pozitív.

Szóval türelem, türelem! Tudom nehéz, de én is azt mondom, hogy vagy egy pozitív teszt vagy jöjjön meg! A negatív teszt nem túl szép látvány! :S

Drukkolok mindenkinek!

Üdv.: N

2010. szept. 14. 00:39
 52/144 anonim ***** válasza:
En viszont ma teszteltem es negativ lett. A hogorbes vagyok. Nem baj, nem vagyok letorve, egyszer majd kopog Nekunk is.:) Kerdezo, egyebkent dolgozol? Mivel foglalkozol?
2010. szept. 14. 07:39
 53/144 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Én is kérdeztem az alábbi linken, de örülök, hogy itt sok sorstársra találtam.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Szóval 18-án lenne a köv. menses, még semmi tünet.

Tesztelés majd csütörtökön.

Szép napot mindenkinek. Üdv

Minerva

2010. szept. 14. 08:04
 54/144 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma reggel a 13. dpo-n,a 29.-ik ciklusnapon pozitívat teszteltem,kisbabánk lesz :) Istenem annyira hihetetlen...olyan boldog vagyok...persze továbbra is itt maradok,és drukkolok a többieknek.

2010. szept. 14. 08:26
 55/144 anonim ***** válasza:
gratula..felrakod a görbéd?
2010. szept. 14. 09:04
 56/144 anonim ***** válasza:
Gratulalok!!! Akkor megiscsak ertek egy cseppet a hogorbekhez.:):) A Tiedhez legalabbis igen!!:):) Drukkolok, hogy minden rendben legyen es ne tunj el, irj meg!!!!:):)
2010. szept. 14. 09:08
 57/144 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :) remélem minden rendben lesz.Itt a görbe,de a pé.nem akkor volt,mikor behúzta hanem a 16.-ik napon.

[link]

2010. szept. 14. 09:12
 58/144 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok!!! Én majd csak 23-ára nem várom. A görbédet megnéztem. Ezek szerint ha nekem is fenn marad a hőm akkor lehet baba belőle?
2010. szept. 14. 09:22
 59/144 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nem vart napjan is fenn marad a hod, akkor igen!! Van akinek a nem vart napjan esik le. Nekem pl. a nem vartkor reggel meg fent van es napkozben szepen leesik. Tudom hihetetlen, hogy reggel meg nem latszik pedig igy van.
2010. szept. 14. 09:25
 60/144 A kérdező kommentje:
Azt mondják,ha pé után 18 napig fent marad akkor tuti baba,de egyébként leeshet bármikor.Én nem is nagyon tudhattam mert nem teljesen rendszeres a mensim.
2010. szept. 14. 10:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!