Ki nem várja jövő héten?
Kedves kérdező!
Ne tesztelj még, mert megmondom neked előre, hogy negatív lesz. Nem azért mert nincs baba, hanem azért mert még korai. Ha van baba, akkor még csak most a napokban kell lennie a beágyazódásnak. Ha megvan a beágyazódás, picit barnázol/vérzel, akkor rá 3 napra mutat csak valamit a teszt.
Ha mégis teszteltél és negatív lett, ne keseredj el, van még remény! :)
Én is 23 éves vagyok, ez a negyedik hónap, hogy próbálkozunk, én még egy kicsit későbbre nem várom. De a barátnőmnek már sikerült, és tudom, hogy neki a teszt a menzije előtti napon még nega volt, és csak 3-4 nap múlva lett pozitív.
Szóval türelem, türelem! Tudom nehéz, de én is azt mondom, hogy vagy egy pozitív teszt vagy jöjjön meg! A negatív teszt nem túl szép látvány! :S
Drukkolok mindenkinek!
Üdv.: N
Sziasztok,
Én is kérdeztem az alábbi linken, de örülök, hogy itt sok sorstársra találtam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szóval 18-án lenne a köv. menses, még semmi tünet.
Tesztelés majd csütörtökön.
Szép napot mindenkinek. Üdv
Minerva
Sziasztok!
Ma reggel a 13. dpo-n,a 29.-ik ciklusnapon pozitívat teszteltem,kisbabánk lesz :) Istenem annyira hihetetlen...olyan boldog vagyok...persze továbbra is itt maradok,és drukkolok a többieknek.
Köszönöm szépen :) remélem minden rendben lesz.Itt a görbe,de a pé.nem akkor volt,mikor behúzta hanem a 16.-ik napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!