Ki nem várja jövő héten?
Én azt hittem, hogy jövőhétre nem várom, de lement a hőm. :-( Úgy látszik nem sikerült az ovu, vagy nem tudom mi történt. Talán majd ma, vagy holnap meglesz! Reménykedem! [link]
De neked drukkolok!!!! +++++++++
Vissza hat! Meg szep, hogy visszanezek!!:):) Megnezed az en gorbem is??? Erdekelne eselyes vagyok e babara!
Nemtom mikor tesztelek. Szerdanal nem hamarabb!:)Te?
Első vagyok. Igen, voltam dokinál, csak mivel még szoptatok, ezért nem tudunk tenni semmit. Azt mondta, biztos magas a prolaktin szintem a szopi miatt. De én úgy látom, hogy próbálkozik a szervezetem. Amúgy össze-vissza jön meg, most például kimaradt egy hónap. De nem panaszkodom, csak szeretnénk már még egy babát! :-)
Másik válaszolónak is megy a drukk!!!! +++++ :-))
Nekem most 21. honap alatt eloszor spontan pe-m volt mensi utan azonnal es elozo este voltunk egyutt. Ereztem is a pe-t. Az igazi az most lenne, de nincs, illetve a hasam az faj de folyas az nuku. Szoval abszolut passz a dolog. Ime a hom es koszi elore is.
Tesztelni en sem akarok, tuti nega lenne es nem tenne jot a "kozhangulatnak"!:):):)
Drukk Neked!!!! Miota probalkoztok?
19:35
Koszi!! Neked is drukk!!!++++++++
Sziasztok, en csutortokre nem varom, ma volt egy keves barnazasom, aztan nem tudom mi lesz belole, de remenykedem 1000el!
Hajra pozitiv tesztek!!!
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!