Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő héten?

Ki nem várja jövő héten?

Figyelt kérdés
Gyertek!Drukkoljunk együtt a másiknak!
2010. szept. 12. 19:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/144 A kérdező kommentje:
Szerintem nem.Sőt nem úgy van,hogy mensi előtt közvetlenül szárazság van????Mondjuk szerintem ne nagyon adj erre...hanyadik napon vagy?
2010. szept. 13. 12:34
 42/144 anonim ***** válasza:

10 dpo-n vagyok, akkor neked legyen igazad!!!

E.

2010. szept. 13. 12:43
 43/144 anonim ***** válasza:
Mensi elott par nappal vizes folyas a jellemzo de ez egyenenkent valtozo. Beagyazodaskor barnas kremes de ezt is embere valogatja. Terhessegkor ellenkezo tuneteket produkalunk allitolag, ebbol is gyanus lehet a baba. Ha eddig a 10. dpo korul nem volt ilyen folyasod akkor eselyes vagy babara. Szerintem babas vagy. Tegnap 9. dpo volt es pecseteles. Ez nagyon babas.:)
2010. szept. 13. 13:55
 44/144 anonim ***** válasza:
Szerintem is az:)
2010. szept. 13. 14:14
 45/144 anonim ***** válasza:

sziasztok!8.dpo és szétrobban a cicim ....

annyira jó hogy ilyen sok a babagyanús-)

holnapi tesztelők írjatok ám reggel!!!!!

E.F.

2010. szept. 13. 18:18
 46/144 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi 3 hónapja próbálkozunk, mióta abab hagytam a gyógyszert 1 éve érdekesen jött meg de beállt 36napra,múlt hónapban késett mindenféle terhes tünetem volt, sőt egy utólag megtudtam rossz tesztel,de halvány pozi(bár nem tudom időn túl-e mert 5 perc után nem néztem csak rá egy órára)

Ma megint a 40. napon vagyok és semmi, de most semmi tünetem nincs,se mensis,se terhes...

Azt hiszem orvoshoz kell mennem!

Drukk mindenkinek,nekem többen is babagyanusak vagytok:D

2010. szept. 13. 19:16
 47/144 A kérdező kommentje:

Szia előző!

Tesztet csináltál most?

Hát lányok,nem tudom mi van,de görcsölget a hasam.Bevettem egy magneb6-ot,nem tudom ettől-e vagy sem,de jobb lett.Mostmár picit kezdek feszült lenni,hogy ha van baba ha nincs,de szeretném tudni.Érdekes,mert 3 hétig egyáltalán nem is foglalkoztam a dologgal,most az elmúlt pát napban meg olyan türelmetlen vagyok,hogy csak na!

2010. szept. 13. 19:28
 48/144 A kérdező kommentje:
ja,és ez a görcsölgetés,olyan menzeszszerű :/
2010. szept. 13. 19:30
 49/144 anonim ***** válasza:
A tegnapi hogorbes vagyok akit megneztel, ma vagyok 13. dpo-n en is. Szoval ugyan ez a helyzet nalam is, hogy nem foglalkoztam vele, nem is erdekelt 2-3 napja pedig, mint az orult bujom a netet es figyelem magam. Viszont sztem meg fogok jonni, ugy erzem nekem nincs baba. Nem tudom. Belso megerzes.
2010. szept. 13. 21:48
 50/144 anonim ***** válasza:
19:16-os, peteeresed van? Van hogorbed? Ha van pe-d en azt javaslom, hogy pe-ig igyal palastfu teat, pe utan mensiig pedig cickafarkfu teat. Ugy beallitja a ciklust, hogy csak na!! Az elso honap utan valtozas lesz, meglatod! Ha viszont ez sem segit akkor tenyleg doki mert mas gond van.
2010. szept. 13. 21:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!