Ki nem várja jövő héten?
Figyelt kérdés
Gyertek!Drukkoljunk együtt a másiknak!2010. szept. 12. 19:04
61/144 anonim válasza:
A szoptatós anyuka vagyok. Szívből gratulálok Neked!!!!!! :-))) Nálam még mindig semmi, napok óta 36,2, krémes nyák, görcsölget a hasam. Hogy mi lesz ebből?! Ovu, mensi vagy semmi az ég világon? Ki tudja.
De a pozi tesztednek nagyon örülök, ettől én is vidám és lelkes lettem! :-))
62/144 A kérdező kommentje:
Köszi! :) nekem hasonló tüneteim vannak...úgyhogy ebből még bármi lehet :) szorítok neked.
2010. szept. 14. 10:45
63/144 anonim válasza:
Sziasztok csajok!, kedves kerdezo egy nagy nagy gratula neked tiszta szivbol!!!!!, nagyon orulok, ugy szeretek jo hireket kapni!Ma en sem birtam es csinaltam egy tesztet sajnos negativ lett, (en barnaztam hetfon),de sebaj uj honap uj remeny, de nagyon jo hogy neked poztiv!!!, azert meg itt maradok s irok kozben!
E.
64/144 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gratulációt.Hanyadik napon vagy?Nem lehet,hogy csak korán teszteltél?
2010. szept. 14. 12:14
65/144 anonim válasza:
én is csatlakoznék hozzátok!noveberben lesz 4.éve hogy nem akar önnia lurkó!igaz 3hónappal ezelött ikerült de sajnos el is ment a 6.héten!ez egy nagyon nagy törés volt!kicsit pihentettem is a dolgot!ebben a hónapban lendltünk bele ismét aprojektba!és most 25.-ére ne várom!persze sajnos megint nem bírtam k hogy ne teszteljek!de nálam ez lassan már rituálé lesz ké hetente csinálok tesztet!:-/nem bírom ki! hozzá tenném hogy mindenkinek tíszta szívből kívánom hogy mi hamarabb be köszöntsön a gólya!remélem a miénk nem vár novemberig!Eszti
66/144 anonim válasza:
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok én is!!!
67/144 anonim válasza:
En is abban remenykedem, hogy hamar teszteltem, de azert meg holnap reggel egyet probalkozom :)!
E.
68/144 anonim válasza:
Mindenképp próbáld meg! Drukkolok nagyon...
69/144 anonim válasza:
Sziasztok! Én csütörtökre nem várom, drukkolok mindenkinek!!!
70/144 anonim válasza:
Lányok! Nem akarok offolni, de ez tűnik a legforgalmasabb topicnak. Vki. lécci segítsen, mert nemigen jött értékelhető válaszom. Köszi! Amúgy hétfőre nem várom! http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!