Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki jövő hétre nem...

Van valaki aki jövő hétre nem várja, de már érez terhességre utaló jeleket?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 15:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én sem várom jövő hétre. Múlt hónapban éreztem mindenfélét és megjött, de most a cicim sem fáj, és nem is akarom annyira figyelgetni magam. Nagyon ingerült vagyok, de ez lehet bármitől.

Azért szorítok mindkettőnkenek!

2011. ápr. 14. 15:39
 2/12 A kérdező kommentje:
nekem fájdogál a cicim, és a hasam is. gondolom inkább menszi előjel. (azért remélem nem). Drukkolok Neked.
2011. ápr. 14. 15:47
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

azt tudod, hogy karácsonykor fogsz szülni?

míjj ciki szegény gyerek

2011. ápr. 14. 17:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó válaszoló!

Igaz, nem én tettem fel a kérdéset, de azért válaszolok. Annak, aki szeretne gyereket, szerintem teljesen mindegy, hogy az év mely napján fog születni, csak egészséges, kiegyensúlyozott, boldog baba legyen. Valószínüleg azért vagy 54%-os, mert ilyen kedves válaszaid vannak.

Szép napot!

2011. ápr. 14. 17:19
 5/12 anonim ***** válasza:

Én is pont 1 hét múlva nem várom remélem nem is fog megjönni:) Szurkoljunk egymásnak hogy mindenkinek pozi tesztje legyen !!

Én nem érzek semmi különöset. Ti?

2011. ápr. 14. 17:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok (és a 3-ik, aki válaszolt kedveskének). Cici most kivételesen nem fáj, hasam néha, petefészkem tegnap nagyon és ma egy keveset, de már reménykedni sem merek. Minden hónapban vannak másabb tünetek, és rendre csalódok. Remélem azért, hogy a Closy és az időben történő együttlét meghozza az eredményt. Mindhármunknak (és a többi babára vágyónak is) drukkolok.

Szép napot!

2011. ápr. 14. 18:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Én ma teszteltem pozitívat,és vasárnapra nem várom.Nagyon remélem,hogy itt van a pocimban a kis angyalka ÉS NEM ÉRDEKEL,HOGY KARÁCSONYRA ÉRKEZIK MAJD!!GYÖNYÖRŰ AJÁNDÉK.Mindemellett,nem hinném,hogy a picinek gondot jelent majd hogy karácsony körül szüleett....Ha velünk lesz,akkor minden nap szülinap értékű lesz számára,olyan rég vártuk már,hidd el,lesz neki szülinapja bőven:)))
2011. ápr. 14. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Ja és a tüneteim:

Folyamatosan pisilnem kell,nekem van egy kis pocim,a lábam ülve nem kényelmes összezárva mert nyomja a hasam ha előredőlök és akkor megint csak ppisilnem kell:)

Sűrű krémes fehér folyásom van,hőm fent van,szétdurrannak a melleim elöl oldalt alul,mindenhol.Már most sokszor hányingerem van,pedig nekem sosincs.Drukkolok nektek is!!bízom benne nekem sem jön meg

2011. ápr. 14. 19:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja és mensiszerű valami görcske:) van,de nem ugyanolyan intenzív+derékfájás
2011. ápr. 14. 19:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok Kismama! Én nem merek tesztelni, félek, hogy ismét pénzkidobást csinálok. Pedig már a 11. DPO-n vagyok. Jó lenne, ha itt mindannyiunknak sikerülne, mert ettől szebb ajándék a fa alá.....
2011. ápr. 15. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!