Terhességre utaló jeleim vannak. Jövő héttől várható a menstruáció, de már érzem, hogy görcsöl a hasam, és meg fog jönni. Jó, ha a terhesség alat is megjön? Vagy nem is vagyok terhes?
Terhességre utaló jelleim vannak mint: derékfájás, hányinger, feszülő és nővő mellek.
De az a kérdésem lenne, hogy már leírtam azt, hogy 13ától várható a menstruáció, de már érzem, hogy görcsöl a hasam és, hogy megfog jönni. Ez jó ha terhesseg alatt is megjön?Vagy nem is vagyok terhes? Várom a választ köszönöm
"de már érzem, hogy görcsöl a hasam és, hogy megfog jönni"
Én is ugyanígy éreztem a várható menstruáció előtt néhány nappal, görcsöltem mint a fene, majd' szétszakadt a derekam, stb.
Aztán mégsem jött meg. Sőt! :))
És most már lassan a 8. hétben vagyok, de még mindig előfordul, hogy érzek olyat enyhén, mint amikor a menstruációm vártam. De ez normális.
Úgyhogy kis türelmet, remélem neked is csak vak lárma volt.:)
Ja, a másik. Nem egy esetről hallani, hogy terhesség alatt is volt menzesz, ez tehát önmagában semmit nem jelent..
Ha nem jön meg 13-án neked, akkor 2-3 nap után csinálj tesztet és kiderül. Sok sikert.:)
Én is görcsöltem, és azt hittem meg fog jönni, de terhes voltam (vagyok).
A hányinger viszont valóban korai lenne egy picit.
Várd meg, míg kellene jönnie, addig pedig ne aggódj!
Jön az a baba, ha akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!