Terhesség vagy menstruáció?
Figyelt kérdés
nem tudom eldönteni 08-29-én volt meg mivel babát szeretnék elméletileg 225-26-ra kéne meg jönnie a mensinek de már most mellfeszülésem van meg gyakori vizelés néha meg szédülök étvágyam az csökent tesztelni még nem teszteltem szerintetek milehet inkáb?2011. szept. 23. 19:54
1/2 anonim válasza:
2-3 nap és kiderül. Akkor már vehetsz tesztet és reggeli vizelet sem kell az egyértelmű eredményhez.
A tünetek megfelelnek, de még ne éld bele magad, nehogy csalódj! Sokan bebeszélik annyira maguknak, hogy produkálják az összes tüntet.
De szorítok! :)
2/2 anonim válasza:
Ugyan ezek voltak a tüneteim... és megjött :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!