Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki a nem várt nap elött...

Aki a nem várt nap elött 3-4napal pozítivat tesztelt annak volt valami terhességre utaló jele? Ha nem volt semmi tünet és pozi lett?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem voltak mensis görcseim már akkor, azt hittem, meg fog jönni. meg picit barnáztam is. de azt' szem ez nem általános.
2011. okt. 13. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Piszok fáradt és kimerült voltam, állandóan csak aludtam volna, és eszméletlen sok vizes folyásom volt, ami máskor mensi előtt volt csak és akkor is csak egy napig, most meg nemvárt előtt egy héttel már ömlött, más tünetem nem volt, nem fájt a mellem , nem volt hányinger sem, öt nappal nemvárt előtt teszteltem pozit.

18.hetes

2011. okt. 13. 17:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához!Azért kérdeztem mert én mára nem vártam és nem is jött meg ,de viszont semmi tünetem nincs azon kivül hogy csak pici fehéres folyásom van.
2011. okt. 13. 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Köszi:) És teszteltél ??
2011. okt. 13. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Én hétfőre nem vártam, és semmilyen tünetem nem volt, de tényleg, mégis pozi lett a teszt! Talán annyi volt feltűnő, hogy én mensi előtt mindig szoktam 1-2 napig barnázgatni, és most hétvégén semmi nem jött :) Az elmúlt napokban is csak annyiról tudnék beszámolni, hogy egy picit fáradékonyabb vagyok, ennyi :)
2011. okt. 13. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocs azt viszont hozzá tenném, hogy szombaton még csináltam egy tesztet, és az még nekem negatív volt...rá 2 nappal, hétfőn viszont már halvány pozi!
2011. okt. 13. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó vezettél görbét?
2011. okt. 13. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vezettem, mert úgy voltam vele, hogy ha kb. fél után sem jön össze, akkor elkezdem. Ez volt a 3. próbálkozós hónap, és egyetlen "eszközt" alkalmaztam, az az ovu teszt, de az is becsapott, mert egyik nap pozi volt, utána full nega, aztán megint pozi...mégis összejött ezek szerint valahogy :)! Ja, és sok cinket szedtem, meg folsavat, azt már kb 2 hónapja...Ennyi :)
2011. okt. 13. 19:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen csináltam tesztet de nagatív lett és még most sem jött meg, és ugyan úgy nincs terhességre és mensire utaló jelem!Lehet ,hogy valami más bajom van?!
2011. okt. 14. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!