Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi ez? Már tünet...

Szerintetek mi ez? Már tünet lenne?

Figyelt kérdés

A ciklus.hu szerint 23-án volt pé-m, a hőm is ezt igazolja. Most teljesen úgy érzem mint ha meg akarna jönni. Nagyon görcsöl a hasam és a melleim majd leszakadnak. Utoljára szept. 13-án volt meg. A menszihez is meg tünethez is korai még nem?

Nem görcsölök a dolgon szóval nem hiszem, hogy áltünet lenne.

2011. szept. 30. 11:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok, 12-én volt a mensim, és nekem is majd leszakadnak a melleim.:( Mensihez még korai, nem tudom mi lehet, jó lenne ha már sikerülne.... Szorítok neked is!
2011. szept. 30. 11:13
 2/22 A kérdező kommentje:
Na akkor együtt várjuk, hogy mi ez :) Drukkolok neked én is :)
2011. szept. 30. 11:15
 3/22 anonim ***** válasza:

Én egyenlőre még nem tudom hogy babás vagy e de nekem annyi volt hogy kicsit szurkált a hasam de görcsöm szerencsére nincs és a cicijeim se akarnak leszakadni!:)

Szerintem nagyon korai lenne ha menstruálnál szóval az tuti nem!

Hátha csak stressz miatt görcsöltél!Teszteltél már?

2011. szept. 30. 11:18
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem, mert nagyon korán lenne szerintem, azért nem értem ezt az egészet. 6 napja volt pé-m, már ha lehet hinni a hőnek és a ciklus.hu-nak.
2011. szept. 30. 11:23
 5/22 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Elmúlt már a görcsöd?Én jövőhéten tesztelek(ha addig nem jön meg)!Nem mérem a hőm se a ciklus.hut nem használom!De nekem már meg kellett volna jönnie!

2011. szept. 30. 11:26
 6/22 A kérdező kommentje:
Igen szurkál a hasam még mindig. Remélem nem is fog neked megjönni :) Drukkolok.
2011. szept. 30. 11:33
 7/22 anonim ***** válasza:

Szia!

2. vagyok!:)Mi újság?Van valami változás?

2011. okt. 2. 18:43
 8/22 A kérdező kommentje:
Minden megvan. A hasszurka talán kicsit enyhébb, de ma pl egyszer mikor felálltam úgy belenyilallt, hogy vissza kellett ülnöm. Folyamatosan hőemelkedésem van, már azután, hogy reggel lemegyek pisilni. Az alaphőm is magas. Nagyon bizakodom :)
2011. okt. 2. 18:55
 9/22 anonim ***** válasza:
Drukkolok neked!:)Nekem nega lett!Tünetek vannak!:(
2011. okt. 2. 19:03
 10/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Mikorra nem várjátok?
2011. okt. 2. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!