Szerintetek mi ez? Már tünet lenne?
A ciklus.hu szerint 23-án volt pé-m, a hőm is ezt igazolja. Most teljesen úgy érzem mint ha meg akarna jönni. Nagyon görcsöl a hasam és a melleim majd leszakadnak. Utoljára szept. 13-án volt meg. A menszihez is meg tünethez is korai még nem?
Nem görcsölök a dolgon szóval nem hiszem, hogy áltünet lenne.
Szia Momo!
2. vagyok
Nekem egy hete késik,de hiába...nekem lett a nega
és te?
Sziasztok!
Én egyre furábban érzem magam. Nagyon szurkál a hasam és a derekam is eléggé fáj. Reggel volt egy kis ülő feladatom és mikor felálltam nagyon belenyilallt a derekamba. A mellem is egyre jobban fáj. A hőm is megy felfelé. Nagyon bizakodó vagyok :)
Lehet, hogy tényleg későn ágyazódott be a pici.
Szia!Én vok a nega tesztes...továbbra se jön meg és a hőm nekem ma 37 felett volt...érdekes...
Ti mikor teszteltek újra?
utolsó vagyok!
Nekem a derékfájás meg a cicifájás mensi előtt szokott lenni,szóval a te tüneteid nálam tutira mensit jelentenek!
De azért ez is durva hogy 2 ember közt ekkora a különbség...pl most olvastam hogy van akinek 8 hét után mutatja ki a teszt hogy babás,valakinek meg 2 nap alatt!
Én ha babás vagyok a 3. hétben járok de még szinte semmi más nincs az előzőekben leírtakon kívül!...na ki tudja... :)
Sziasztok!
Én még mindig tele vagyok tünetekkel és erősödtek is. Hőm fent van, mellem leszakad, már éjszaka is zavar, nem mindegy hogy fekszem, és elkezdtem émelyegni, de nem reggel inkább esténként és éjszaka. Pisilni nem járok olyan sűrűn, de mintha több lenne az üríteni való folyadék. Szóval nem tudom. Tegnap előtt teszteltem, full negatív, reménykedem, hogy csak korán volt.
Nem igazán tudom mikor kéne megjönnie. 28 napnál nem volt hosszabb cikluson, így 10-e a plafon. Vasárnap tesztelek, bár most olvasom, hogy a teszt amit vettem nagyon rossz. Maria Romed 2+1-es.
Szió!Utolsó vagyok!
Na hátha sikerül...legalább neked!
Mint mondtam a te tüneteid nálam menstruáció jelei..hát tegnap reggel ismét csináltam egy tesztet és negatív lett,éreztem előtte való este hogy elkezdett fájni a cicim ahogy neked,szurkált görcsösen a hasam de a hőm még mindig magas volt...hát meg is lett az eredménye,délelőtt megjött!:(
Remélem neked szerencséd lesz!:)Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!