Ki nem várja jövő héten?
Figyelt kérdés
Gyertek!Drukkoljunk együtt a másiknak!2010. szept. 12. 19:04
81/144 anonim válasza:
Sziasztok csajok!, a reggel sajna negativat teszteltem, megy a drukk nektek!!! E.
82/144 anonim válasza:
Igaz én csak 23-ra nem várom, de nagyon szorítok mindenkinek aki a héten nem várja!!!! Szerintetek ha szerdán teszteltelek egy nappal a nemvárt előtt már kimutatja a terhességet ha esetleg az vagyok??
84/144 anonim válasza:
Szerintetek ez normális??
Menses előtt 4 nappal negatívat teszteltem egy 20-as teszttel, mert nem bírtam várni, és erre lehúz, hogy ne reménykedjek:((
És még mindig van 3 napom!! Miért ne reménykedjek??:((
Üdv
Minerva
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
85/144 anonim válasza:
Minerva! Amíg nem jön meg reménykedhetsz!! Lehet hogy még kicsi a hcg a szervezetedben! Nyugalom várj türelmesen! Még van 3 napod nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni! Lehet még pozitív is belőle!!! Drukkolok neked! :)
86/144 anonim válasza:
Minerva! A leheto legrosszab dolgot tetted. Mensi elott x nappal 20as teszt?? Meg a 10es sem biztos, hogy mutat valamit, nem meg a 20as!!! Nehogy letorj nekem!! Mensi elotti napon tesztelj de 10essel kerlek, ne 20asssal!!! Megy a drukk!! Es ha negativ sincs veszve semmi de semmi! Jon a kovetkezo honap! Egyebkent regota probalkoztok???
87/144 anonim válasza:
Köszönöm és hasonlót mindenkinek. Nem is a teszten akadtam ki,hanem a negatív hozzászólón.Ez viszont jó jel, hisz más esetben simán elkönyvelném, hogy egy megkeseredett ember, most pedig teljesen felhergeltem magam. Lehet ezek már a hormonok.:)) Ez lesz a 3. hónap, hogy próbálkoztunk.
ÉS Ti? HOgy álltok? A kérdést feltevőnek gratulálok.
Ahogy itt mindenki ,én is annyira szeretném HA SIKERÜLNE!!
89/144 anonim válasza:
Minerva kire erted, hogy negativ hozzaszolo es felhergelt Teged?? Nem irt senki negativat Rad! Max. annyit, hogy a 20as teszt korai volt de ez nem negativsag, hanem ez igy van. A 20as teszt korai ebben a szakaszban! Drukk!!+++++
90/144 anonim válasza:
Minerva! Mar ertem!! Raklikkeltem!:) Elolvastam!:) Micsoda tudatlan emberek vannak. 18ra nem varod es elotte 4-5 nappal lehuz, hogy mar pozinak kellene lenni a tesztnek?? Ugyan mar!!!! Sok nonek csak a nem vart napjan pozitiv. Sok nonek elotte 5 nappal is de ez meg nem jelenti azt, hogy Neked ne lehetne pozi 2-3 nap mulva! Fel a fejjel! Az ilyen hsz-eket ikatasd a kukaba!:) En drukkolok! Abban az esetben ha megis negativ sem er veget a vilag! Jon a baba mindenkinek! Csak kivarni nehez!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!