Ki nem várja jövő héten?
Figyelt kérdés
Gyertek!Drukkoljunk együtt a másiknak!2010. szept. 12. 19:04
131/144 anonim válasza:
Nah már nem:( Vége a reménynek, megbetegedtem. Mindenkiért drukkolok. Minerva
132/144 anonim válasza:
:( Sajnálom Minerva! Szerintem nekem is megfog jönni mert ma reggel volt egy kis rózsaszines folyásom a wc papíron, és így szokott kezdődni.:( Mindegy új hónap új remény! :)
133/144 anonim válasza:
Nekem véget ér a munkaviszonyom, ha összejött volna baba gyorsan táppénzre mentem volna(végülis 12 év munkaviszony után megtehetem, sosem voltam beteg) és akkor nem tudnak felmondani. Most felmondanak és így a gyessel nem vállalunk be babát.Mivel már 30 felett vagyok jó pár évvel, sajnos nekem ennyi volt. Tudtam, hogy így lesz, ezért mindent megtettünk(Már 2-3 hónapja próbálkoztunk). Megnézettem: volt 2 szép érő tüsző, a megfelelő napon voltunk együtt stb.- Az orvosra vagyok nagyon dühös, mert kértem hormon vizsgálatot és nem foglalkozott vele:((( Többet nem megyek hozzá. Bocs a hosszú szövegért, de nagyon csalódott vagyok. A + teszteknek örülök, E-nek és Nao-nak meg reményt és sikert kívánok! Minerva
134/144 anonim válasza:
Sziasztok!
Minerva sajnálom!
Többieknek drukk,én az vagyok akinek 40 napon jött meg a múlt hónapba, nos ma az 50. napon vagyok a melleim kő kemények( párom szerint) de ne mfájnak,jel semmi,ma kértem időpontot orvoshoz október 4-re kaptam hihetetlen!!!!
De előttünk egy Gabriel tesztet is,egyértelmű negatív!:(
Mi lehet velem a gond?!
135/144 anonim válasza:
Kedves utolsó! Tényleg hihetetlen hogy csak 4.-ére kaptál időpontot!! Talán a doki majd többet tud mondani, találgatni nem akarok mert nekem nem volt még ilyen hosszú a ciklusom. Én már feladom nekem soha nem lesz már második babám. Megint megfog jönni. :( Azért a többieknek nagyon szorítok hogy pozit teszteljenek!!!
136/144 anonim válasza:
Kedves 09:47-es nekem egy 42 napos ciklusban fogant a babam. Mindig ossze-visszak voltak a ciklusaim a 17 napostol a 45 naposig minden elofordult. Volt olyan, hogy az ovulacios tesztem a 23-24-dik napon lett pozitiv mikor masnak mar kezdodik lassan a mensije. Nagyon rossz erzes volt mert igy angyon hosszu volt a varakozas mindig. Fel evig probalkoztunk. Mindig a 35-dik napon teszteltem hamarabb sosem mert nem volt ertelme tovabb meg nem birtam varni. Szoval amikor a babam megfogant akkor a 35-dik napon meg negativat teszteltem, aztan ismet probalkoztam a 37-dik napon de szinten negativ, utanna kovetkezett a 39-dik nap negativ tesztel. Aztan a 42-dik napon megtortent a csoda es pozitivat teszteltem. Tudom nem egeszseges az ilyen hosszu ciklus csak egy kis leleket szerettem volna beled onteni, hogy nem lehetetlen igy sem teherbe esni ilyen ciklus mellett. Sajnos a babam nem maradt velunk a 8-dik heten volt egy spontan vetelesem de azota mar van egy lassan 8 honapos kisfiam o viszont egy 34-35 napos ciklusban fogant. Szoval fel a fejjel! Semmi sem lehetetlen! A pozitiv teszteloknek gratulalok, mindenki masnak meg kitartast es mielobbi ketcsikos tesztet!!
137/144 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni de ebből is látszik, hogy a 42 napos ciklus nem eredményezett egészséges foganást. Ezek szerint csak nem volt normális.
138/144 anonim válasza:
En ismerek olyan lanyt aki 40 napos ciklusban fogant es most 5. honapos terhes. 27-45 napos ciklusai voltak.
139/144 anonim válasza:
Köszönöm a biztatást!
Az a furcsa,hogy nem volt velem gond, mióta a gyógyszert abba hagytam 35napra megjött,de az utóbbi két hónapom ilyen, ma már ötven nem is tudom hanyadik napon tartok, hétfői tesztem negatív, ki kellene hogy muatassa ha baba!
Ma görcsölgetek,talán most?
Nem szerettem volna hogy megjöjjön,de ebbe a bizonytalanságban,most ezt várom,főleg az orvos miatt is!
140/144 anonim válasza:
Hello csajok! Mivel még mindig nem jött meg, ma tesztelek! Szorítsatok! Köszi Nao :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!