Jövő hét elejére, mondjuk keddre nem várja valaki? Van jel? Tünetek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 08:48
1/4 anonim válasza:
szia. pont keddre nem várom.. egyenlőre mellfeszülés, megjön érzés, folytonos vizelési inger, de sajnos ezek a menzi közeledtét is jelezhetik:S majd kiderül. neked?
2/4 anonim válasza:
Szia! Én csütörtökre nem várom. Nálam is sok pisilés va, meg néha feszül, meg nagyon fáj a cicim. :)
3/4 anonim válasza:
Elméletileg én is kedd környékén nem várom, de nekem semmi tünetem.Sem menszire sem babára.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem sincsen semmi tünetem, illetve mivel még nem voltam babás nem tudom mi az , mivel a saját testemen nem tapasztaltam. Mindenkinek ezerrel megy a drukk, és kötelezően irjátok, ha van vmi eredmény.
2010. okt. 3. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!