Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » HA mondjuk holnap lesz Pé-m...

HA mondjuk holnap lesz Pé-m már ma is érezhetek pés fájdalmat? Attól h holnap lesz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen akár több napig is érezhető lehet fájdalom.
2011. szept. 25. 12:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. szept. 25. 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, érezheted már azt, mikor az ember így figyeli a testét, egyből észre lehet venni a kis jeleket. Régebben oda sem figyeltünk rá:)
2011. szept. 25. 12:49
 4/8 A kérdező kommentje:

................

Marhaság...

Egy hasfájásra nehéz nem oda figyelni!!!

2011. szept. 25. 13:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Én mindig több napig érzem. És nem kell figyelnem a testemre, érzem anélkül is, van hogy kifejezetten erősen fáj.
2011. szept. 25. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, ha nekem pém van, akkor nem érzek erős hasfájást, csak valami tompa nyomást, és csak akkor, ha figyelek a testemre. Pl. napközben észre sem veszem...
2011. szept. 26. 08:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, szerintem ez egyáltalán nem érdekes. Mindenki más, van aki jobban érzi, van aki kevésbé, van aki egyáltalán nem. Én régen sosem éreztem. Aztán évekig fogamzásgátlót szedtem, abbahagyás után elkezdtem érezni, de akkor még csak 1 napig fájt, akkor sem annyira, csak úgy tompán szúrt. Aztán szülés után kezdődött az ami most is van, hogy több napig eltart, és jobban is fáj, mint korábban. Ez van.
2011. szept. 26. 10:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem is szülés után lett ez h érzem így!Előtte szinte sosem éreztem csak a folyás volt..
2011. szept. 26. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!