Terhesség miatt érezhetek néha a köldököm alatt kb 2-3cm-rel sok kicsi tűszúrásszerű fájdalmat olyan fél-1 percig?
Már 2-szer éreztem, és nem tudom, mi lehet ez.
Egyébként a méhemet annyira nagynak érzem, mintha szét akarna feszülni, és egyszer csak elszakadni... :)
A mensim nagyon rendszertelen, a 32.napon vagyok, de volt már, hogy 36 napra jött meg vagy később..., így tesztelni még nem teszteltem.
Köszönöm a tapasztalatokat előre is!
Én is éreztem/érzek ilyet! Nem tudom hogy a baba miatt van-e eddig nekem csak egy halvány + tesztem van és 1 hete késik! Azóta nem csináltam újabb tesztet.
Lassan Te is tesztelhetsz!
Drukkolok!!!
Köszi, csajok! Én nagyon reménykedem! Hátha sikerült... Már csak napok kérdése, és kiderül minden!!
Drukkolok én is nektek!
Kedves 2. válaszoló! Az a halvány + már nagyon jó, szerintem a tesztelések között érdemes várni 4-5 napot. Ha ennyi már eltelt, akkor akár tesztelhetsz is újat! :-)
És majd írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!