Létezik ez hogy a ciklus.hu jókorra húzta a pé-met? Mert 14 15. nap éreztem ovus fájdalmat de akkor most hogy is van?
Nekem ez most kicsit zavaros!:)
De általában 14-16 napnak kell eltelnie ovu után! Ha neked 14-15. nap körül volt ovus fájdalmad,akkor teljesen jó a 28-29 napos ciklus.
Nem volt peteérésed ebben a ciklusban.
Van ilyen mindenkinél évente 1-2x.
Ha viszont sorozatban ilyenek a görbéid, akkor ki kell vizsgálni.
Viszont azt jó tudni, hogy ilyenkor BÁRMIKOR kilökődhet a köv. a petesejt, akár még ennek a ciklusnak a végén is, vagy a köv. elején, tehát bármikor, de az is lehet, hogy kivárja a köv. ciklusban a "rendes helyét". (Emiatt tudnak a nők "a ciklus bármelyik részén teherbe esni, még menstruáció alatt is, és erre szokták mondani, hogy "spontán peteérés", ami persze nem létezik, de erre a jelenségre használják sokan...)
jajj, sajnálom én is tul vagyok ezen is, sőt azért tudom hogy még nem volt ilyen hónapom mert ugy is teherbe estem hogy megszakítással védekeztünk csak az a baba nem maradt velünk, ugyhogy tuti jól müködök, ugye?? erősítsetek meg kérlek!
ez most csak egy ilyen hónap volt igaz? lehet több ilyen egymás után?
meg annyi jót olvastam erről a teáról, meg arra gondoltam hogy csak peteérésig iszom mert hogy utánna szokták másikat, de hogy az már nem fogom, vagy azt is kell?
8:14 vagyok
A teákhoz nem értek, nekem sose kellett...
Azt tudod csinálni, hogy méred szépen tovább a hődet. Aznap érdemes akciózni (vagy aznap is), amikor megemelkedett hőt észlelsz. Az számít megemelkedettnek, amelyiket 6 olyan mért érték (nap) előz meg, amelyiknél magasabb. Az, hogy ténylegesen megtörtént-e az ovu. sajnos csak pár nappal azután derül ki a görbéből is, de hát ez már csak ilyen... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!