Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik ez hogy a ciklus.hu...

Létezik ez hogy a ciklus.hu jókorra húzta a pé-met? Mert 14 15. nap éreztem ovus fájdalmat de akkor most hogy is van?

Figyelt kérdés
lehet hogy hülye kérdés de akkor ovu után nem 14 napnak kellene jönnie? mert nekem elméletileg két nap mulva kellene megjönnie. és 14 napot biztos hogy nem fog csúszni mert olyan még soha nem volt. álltalában 28 29 naposak a ciklusaim, mondana rá valaki valamit?
2011. szept. 12. 08:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Nekem ez most kicsit zavaros!:)

De általában 14-16 napnak kell eltelnie ovu után! Ha neked 14-15. nap körül volt ovus fájdalmad,akkor teljesen jó a 28-29 napos ciklus.

2011. szept. 12. 08:02
 2/27 A kérdező kommentje:

[link]

hülye vagyok kicsit szétszórt ez a görbén. bocs

2011. szept. 12. 08:03
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt peteérésed ebben a ciklusban.

Van ilyen mindenkinél évente 1-2x.

Ha viszont sorozatban ilyenek a görbéid, akkor ki kell vizsgálni.

Viszont azt jó tudni, hogy ilyenkor BÁRMIKOR kilökődhet a köv. a petesejt, akár még ennek a ciklusnak a végén is, vagy a köv. elején, tehát bármikor, de az is lehet, hogy kivárja a köv. ciklusban a "rendes helyét". (Emiatt tudnak a nők "a ciklus bármelyik részén teherbe esni, még menstruáció alatt is, és erre szokták mondani, hogy "spontán peteérés", ami persze nem létezik, de erre a jelenségre használják sokan...)

2011. szept. 12. 08:14
 4/27 A kérdező kommentje:
ez komoly?? remek még jó hogy ebben a hónapban kezdtünk nem vigyázni :S és pont most akkor már értem miért nem lehetek terhes most. csak még ilyen nem volt, az tény hogy középidőben éreztem éreztem az ovus fájdalmat de nem annyira mint eddig, és lehet megint hülyeség de olvastam hogy ez a cickafarkfű segiti a peteérést, igyak ilyet nehogy megint ilyen legyen? mert nekem eddig mindig volt peteérésem pont ebben ahónapban nem használtam ovu tesztet, mert hogy eddig mindig éreztem, vagy mit csinljak várjak?
2011. szept. 12. 08:17
 5/27 A kérdező kommentje:
ja és nagyon köszönöm szépen a választ!! :)
2011. szept. 12. 08:18
 6/27 anonim ***** válasza:
én ittam cickafarkfűt és palástfüvet de el is vetéltem... szóval óvatosan a teákkal
2011. szept. 12. 08:23
 7/27 A kérdező kommentje:

jajj, sajnálom én is tul vagyok ezen is, sőt azért tudom hogy még nem volt ilyen hónapom mert ugy is teherbe estem hogy megszakítással védekeztünk csak az a baba nem maradt velünk, ugyhogy tuti jól müködök, ugye?? erősítsetek meg kérlek!

ez most csak egy ilyen hónap volt igaz? lehet több ilyen egymás után?

meg annyi jót olvastam erről a teáról, meg arra gondoltam hogy csak peteérésig iszom mert hogy utánna szokták másikat, de hogy az már nem fogom, vagy azt is kell?

2011. szept. 12. 08:27
 8/27 anonim ***** válasza:

8:14 vagyok

A teákhoz nem értek, nekem sose kellett...

Azt tudod csinálni, hogy méred szépen tovább a hődet. Aznap érdemes akciózni (vagy aznap is), amikor megemelkedett hőt észlelsz. Az számít megemelkedettnek, amelyiket 6 olyan mért érték (nap) előz meg, amelyiknél magasabb. Az, hogy ténylegesen megtörtént-e az ovu. sajnos csak pár nappal azután derül ki a görbéből is, de hát ez már csak ilyen... :o)

2011. szept. 12. 08:27
 9/27 A kérdező kommentje:

[link]

ez az előző havi görbén ez persze sokkal szebb ugymond.

2011. szept. 12. 08:29
 10/27 A kérdező kommentje:
hát ez az hogy minden csak utólag derül ki, hogy a fene enné meg :)
2011. szept. 12. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!