Létezik ez hogy a ciklus.hu jókorra húzta a pé-met? Mert 14 15. nap éreztem ovus fájdalmat de akkor most hogy is van?
még mindig nem jött meg és nem is érzem hogy meg fog, olyan érzés mintha már tul lennék a mensin, jól érzem magam, nem fáj semmi se hasam se derekam, mintha már elmult volna csak nem vettem észre, ja ma a hőm, 36,9.
??????
Az még kérdés, hogy a 25-26 ciklusnap közötti éjjelen nem történt-e valami, ami megemelte a hődet. Pl. fejfájás, vagy este alkoholt fogyasztottál (szombatról vasárnapra volt), vagy túl keveset aludtál, vagy rossz volt az éjszaka, vagy éjjel még ettél, ilyesmi. Ugyanis akkor ha azt kizárójelezzük, és ma is 36,9-et mértél, akkor most megvolt az ovud.
a sokválaszolós :o)
Akkor ez már a 6. dpo-d, ha jól számolom.
És gratulálok hogy átvészelted ezt a betegséget, nem lehetett könnyű!
így még jobban szurkolok a babáért!
Teszteléssel minden esetre még jócskán várni kell...
hát igen, köszönöm, nehéz volt.
akkor még tényleg várhatok ugy számoltam ha megjön akkor kb csütörtökön lesz a 14. nap tehát akkor kell, ha nem akkor már talán mutat majd valamit a teszt? vagy mi van ha akkor se? hát most akkor izgulás a köbön!!.
köszi a drukkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!