Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik ez hogy a ciklus.hu...

Létezik ez hogy a ciklus.hu jókorra húzta a pé-met? Mert 14 15. nap éreztem ovus fájdalmat de akkor most hogy is van?

Figyelt kérdés
lehet hogy hülye kérdés de akkor ovu után nem 14 napnak kellene jönnie? mert nekem elméletileg két nap mulva kellene megjönnie. és 14 napot biztos hogy nem fog csúszni mert olyan még soha nem volt. álltalában 28 29 naposak a ciklusaim, mondana rá valaki valamit?
2011. szept. 12. 08:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Huh, sietve olvasom, de elvesztem az infókban, csak annyi maradt meg, h cickafarkfű meg vetélés. A cickafarkfüvet ovuig kell használni, után E vitamint kell szedni, mert az támogtja meg a sárgatest majd a lepény munkáját. Magzatvédő vitaminnak is hívják. Ha csak rendszeres ciklust akarsz felállítani, akkor is így érdemes használni, de akkor a mensi első napján az e vitamint teára váltod.
2011. szept. 12. 08:44
 12/27 A kérdező kommentje:

[link]

Sziasztok, itt tartok ma, ezt már végképp nem értem. valaki valami ötlet???

2011. szept. 14. 20:19
 13/27 anonim ***** válasza:
Ezek alapján szerintem nem volt meg a pé!
2011. szept. 15. 07:54
 14/27 A kérdező kommentje:
jajj, most akkor mikor fog megjönni mert ma kellene, kicsit szurkál a hasam bár soha nem voltam egy erős menstruáló, mint vérzésileg mint fájdalmilag sem tehát elviselem ,bár az előző hónap na az fájdalmas volt mikor megjött, de most ugy semmi extra,még soha nem késett.28 29 napra mindig megjött. sőt miss abd után is 28 napra pontosan.
2011. szept. 15. 08:01
 15/27 anonim ***** válasza:

Előző oldalról a 8:14 vagyok

Egyetértek, nem volt peteérés.

Meg fog jönni, lehet hogy késik egy picit. Az nem számít, hogy most "máshogy érzed magad",mint szoktad, hiszen a ciklusod is "más". Reménykedjünk, hogy ez az az egyszeri eset, amiről írtam, és a jövő hónap már "rendezett" lesz.

2011. szept. 15. 09:06
 16/27 anonim ***** válasza:
Egyébként megkérdezhetem, hogy miért voltál kétszer rákszűrésen?
2011. szept. 15. 09:07
 17/27 A kérdező kommentje:

azt rosszul irtam nem kétszer voltam hanem az eredmény akkor jött meg, és mert nekem nagyon fontos mert méhnyakrákom volt igy gondoltam bejegyzem mostmár ezt is, de hál égnek minden rendben mostmár közel 3 éve,

hát remélem hogy tényleg csak ez van, még most sem érzem hogy meg fog jönni, kicsit azért aggaszt a dolog mert tényleg soha nem volt ilyen.lehet hogy hülyeség de ha mondjuk késöbb volt pém az is bezavarhatja? föleg ha esetleg meg is barátkozott közben egy katonasráccal??tehát megtörtént a hancur? vagy attól még megjön?

2011. szept. 15. 13:52
 18/27 anonim ***** válasza:
szerintem meg volt ovud szeptember 2 án..:)sok szerncsét
2011. szept. 15. 17:05
 19/27 A kérdező kommentje:
jajj kedves utolsó bár ugy lenne. de akkor miért teljesen csont negatív a tesztem még csak egy haloványka csíkocska sincs rajta!!!én már nem tudom mit gondoljak, azért ilyenkor már szoktam érezni hogy megjön, de semmi derékfájás, nekem az nagyon jellemző, de semmi, a cicieim is ugyan olyanok legalább kicsit fájnának...
2011. szept. 15. 18:10
 20/27 A kérdező kommentje:

[link]

ez lett ma,

2011. szept. 15. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!