Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő héten?

Ki nem várja jövő héten?

Figyelt kérdés
Gyertek!Drukkoljunk együtt a másiknak!
2010. szept. 12. 19:04
 101/144 anonim ***** válasza:
100%

Igen.De már görcsöl a hasam is.

Minerva

2010. szept. 16. 13:11
 102/144 A kérdező kommentje:
Gratulálok Lili! :)
2010. szept. 16. 17:13
 103/144 anonim ***** válasza:
Lili!gratulálok!jó babásodást!
2010. szept. 16. 17:19
 104/144 anonim ***** válasza:
100%
Megint itt vagyok ( a nem babatervező csak kíváncsiskodó :) ). Őszintén gratulálok mindenkinek, akinek sikerült és szurkolok azoknak akik még nem tudják. Minerva te meg ne keseredj el, az esetek 99%-ában ilyenkor még semmit nem mutat a teszt, a 10-es se, nemhogy a 20-as. Ez persze nem jelenti, hogy tuti terhes vagy, de ugyanannyi esélyed van rá, mintha még tesztet sem vettél volna a kezedbe. Ne görcsölj rá, felejtsd el, ebben a mai világban biztos ezer meg egy dolgod van még ezen kívül! Egyedül akkor jusson eszedbe ha késik. Hidd el, ez be fog jönni, barátnőm 10 évet várt babára, és 10 év után mentek volna nyaralni, repülővel, nem tudta, hogy védekezzenek-e a férjével, vagy most mi lesz, aztán végül nem védekeztek, nem sokat voltak együtt, és láss csodát, 10 év után spontán teherbe esett, nem tudott repülővel utazni :) Úgy volt vele, hogy bármikor jöhet a baba, csak a nyaralást bírja ki :) Nem bírta :) Ilyen sokat jelent a hozzáállás :) Szurkolok mindenkinek :):)
2010. szept. 16. 19:12
 105/144 anonim ***** válasza:

Hát 17-18-ra (vagyis holnap-holnaputánra) nem várom és ma Facelle-vel lett negatív. Minden kétséget kizáróan még egy pici kis halvány valami sem jelent meg, hófehér minden.

Több tesztet már nem veszek.

Többieknek kitartás és írjatok eredményt!

Minerva

2010. szept. 16. 20:34
 106/144 anonim ***** válasza:
100%
Ez továbbra sem változtat azon a véleményemen, amit az előbb írtam :)
2010. szept. 16. 20:35
 107/144 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!

ma reggel (vasárnapra nem várom)én is teszteltem 10 es -vel.kő negatív,de amíg nem jön meg halvány remény az marad.

sok sikert mindenkinek!

Minerva következő hónapban is itt leszünk Veled!

2010. szept. 17. 07:26
 108/144 anonim ***** válasza:

Köszi, de nekem nincs lehetőségem többet próbálkozni:( Így alakult és ez pár napja derült ki.

Még bízom azért, hisz még nem betegedtem meg.

Szerintem Te még bőven bízhatsz, hisz a kérdést feltevő is a 29. napon lett 10 essel pozitív.

Szorítok Neked és mindenkinek!

Minerva

P.S.

Köszi a bíztatásokat:)

2010. szept. 17. 08:18
 109/144 anonim ***** válasza:
Minerva Draga, hogyan erted azt, hogy nincs tobb lehetoseged probalkozni?? Es, hogy meg nem betegedtel meg? Kest doftel a lelkembe, elmondod mi a gond?
2010. szept. 17. 08:22
 110/144 anonim ***** válasza:

SZiasztok csajok!, ma reggel sajnos megjott, de semmi gond mert jon a kovetkezo honap!Minerva csak pozitivan!

E.

2010. szept. 17. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!