Ki Nem várja jövö hétre (hétvégére) Valaki valamit érez már?
Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 17:05
1/25 anonim válasza:
Szia! pont ezt a kérdést tettem fel előtted:)
2/25 anonim válasza:
Igazság szerint,ovu óta folyamatsona görcsöl a hasam..illetve ilyen mensiszerű érzésem van.Nem tudom mitől lehet.A hőm 36,9-37 reggelente.És ma már érzem a melleimen is,hogy duzzadnak.Mondjuk mesi előtt mindig ilyen a cicim.Te mit érzel?Elvileg mostanába várhatjuk a beágyazódást:)Drukkolok magunknak;)
3/25 anonim válasza:
Szia! :D
Én 1.-jére nem várom. A hőm 37 reggelente. Drukkolok magunknak, hogy sikerüljön :D kisebb "görcsöket" érzek, de én ezeket csak mensi napján szoktam érezni, szóval remélem más lesz/van a dologban.
4/25 A kérdező kommentje:
Hasszurka derekam fáj meg néha hányinger ja meg arrol nem beszélve,hogy egész nap ennék
2010. okt. 21. 17:33
5/25 anonim válasza:
szia! Én 28.ra nem várom, és nekem a tüneteim: hányinger, szédülés, ma volt egy kis barnás véres cucc. Remélem nem gond. Állandóan ennék, és fel vagyok puffadva. A hőm egy hete 37 fok. Szurkolok!!!
6/25 anonim válasza:
Kedves utolsó!Azt írják több helyen,hogy a véres izé:) az beágyazódás lehet:)
7/25 anonim válasza:
Sza! Én 27.-re nem várom. Nekem igazából nem nagyon van tünetem, hacsak az időnkénti megjön érzés a hasban nem annak számít. Meg folyamatosan rágcsiznék valamit, de nem tudom hogy mit, csak ropogjon. A hőm nekem is 37 37.1 fok már 4. napja. Remélem baba mindenkinek:)
8/25 anonim válasza:
Sziasztok! Én 3-ára nem várom. Haspuffadás, állandó rosszullét, és kerekedő cicik a tünetek. Így volt az első babánknál is, így nagyon reménykedünk. :)
Szorítok Mindenkinek! :)
9/25 anonim válasza:
Sziasztok! Elvileg most kezdődhet nálam a beágyazódás.Mensiszerűen görcsöl a hasam..ezt ma elég erősen érzem.Lehet beágyazódás?akkorák lettek a cicijeim mint a lufik:)
10/25 anonim válasza:
remélem mindenkinek öszejönn a kis pocaklakó..
nekem 5 napja késik tünetek nem feszül a mellem csak kissé érzékenyek, meg mintha sötétebb lenn mint elötte nekem is mintha mindjár megjönne de nem jött kis szurkálások bal oldalt.. kemény a hajam felvagyok puffadva . hányingerem nincs reggel csak nagyon ritkén inkább émelygek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!