Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki Nem várja jövö hétre...

Ki Nem várja jövö hétre (hétvégére) Valaki valamit érez már?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 17:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Reggel pozitívat teszteltem:))

Igaz még nagyon halvány..ez a 10-es érzékenységű vaterás one step

de kettőt is ellőttem és mind a kettő pozitív:)el se merem hinni..még 3nap van a nem várt mesiig,remélem nem jön meg

2010. okt. 28. 07:08
 22/25 anonim ***** válasza:
nekem 3 napja kesik, de a tesztek negativak, volt mindjart megjon erzes parszor, a mellem mar hetek ota faj, s duzzadt, faradekony vagyok, sokszor hirtelen megehezem, neha szurkal a petefeszkem. nemsoka tesztelek ujra
2010. okt. 28. 08:32
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem tezstelj újra.Milyennel teszteletél?bíztató,hogy nem jött még meg.Amég nincs mesi addig van remény:)
2010. okt. 28. 08:36
 24/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én hétfőre (11.01.) nem várom.

Kis mennyiségű fehér, kicsit sűrű folyás, mellfájdalom és mindjárt megjön érzés társul hozzá.

eddig a görbém:

[link]

[link]

2010. okt. 28. 17:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem 3-án (nem) kellene megjönnie. A cicim nagyon szépen kerekedik, próbáltam is tesztelni, de persze én is tudom, hogy korai. Szóval, még nincs hírem... Drukkolok Mindenkinek! :)
2010. okt. 28. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!