Ki nem várja jövő héten?
Én sajnos nem tudok, de talán valaki más. A kérdést feltevőtől kérdezem: akkor 1-2 nappal a nem várt előtt lett pozitív a teszted? milyen fajta?
Köszi Minerva
Igen,elvileg ma vagy holnap lett volna mensi.13 nap telt el a peteérésem óta.
Qupidoval teszteltem,ez 10-es erősségű.Nagyon nehezen lehet kapni,így neten rendeltem 800/db.Állítólag jobb,megbízhatóbb mint a Clearblue,és feleannyiba kerül.
Sziasztok!
19:16 os vagyok,akinek 40nap után jött meg!
Nem teszteltem,mert nem merek,de most végképp semmi tünetem nincs, se fájdalom,se álmosság semmi de semmi...
Megvárom a hétvégét és utána de nem hiszem hogy baba lenne, mert múlthónapba az a késés és csak megjött ebbe a hónapba meg keveset tudtunk együtt lenni!
A ciklus.hu-n nem rendszeresen vezettem a hőgörbét mert a gépünk nem a legjobb van hogy be se kapcsol,25-ére jelzett h ovunak kéne lenni,és aznap este éjjel,ez a tojásszerű folyás meg is volt!Tehát akörül lehetett!
Jah és elnézést Boldog babavárós hónapokat nektek,szinte biztosra mentem hogy sikerült nektek, nagyon baba gyanus görbe volt:)
Apucinak mikor és hogyan mondod el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!