Ki nem várja jövő héten?
Sziasztok!
Én vasárnapra nem várom ...
Éreztek vmit?
Jo reggelt, napot Mindenkinek!:) Az vagyok aki megnezte a gorbed, kerdezo. Nekem meg ma is fent van a hom, meg mindig 36,8. Ez jo!:):) A hasam picit fajdogal. 12. dpo, kb. ma er veget a beagyazodas, ha van egyaltalan! Nalad mizus? Hod?
Persze, persze, bizakodj nem azert irtam, hanem csak ha megsem akkor nem tudtam, hogyan eled meg. ;) Pozitiv vagy ez jo!:)++++++++
Eu-s lany, koszi, hogy felajanlod segitseged!
Jó reggelt :)
A hőm még mindig fent,stabilan 36,9 :) ma vagyok én is a 12.-ik dpo-n.Úgy volt,hogy ma tesztelek,de inkább nem,a hőm úgyis azt mutatja,hogy egyenlőre nincs mensi.Holnap vagy holnapután viszont ellövök egyet,szerintem akkor már valós értéket mutatna.Ma vagyok a 28.napon,és átlag 30 napos ciklusaim vannak.Tüneteim meg nem mérvadóak,ugyanaz mint mensi előtt:cicifájdalom,meg hasszurka,méhfájdalom,szóval két esélyes :)
Sziasztok csajok!!Nekem volt barnazasom a tegnap, ma nincs, de nem vagyok szaraz van egy keves folyasom, ha babo lenne a dologban nem kellene szaraznak lennem?
Szep napot mindnkinek!!!, s varom a jo hireket!
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!