Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő héten?

Ki nem várja jövő héten?

Figyelt kérdés
Gyertek!Drukkoljunk együtt a másiknak!
2010. szept. 12. 19:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/144 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én vasárnapra nem várom ...

Éreztek vmit?

2010. szept. 13. 06:47
 32/144 anonim ***** válasza:

Jo reggelt, napot Mindenkinek!:) Az vagyok aki megnezte a gorbed, kerdezo. Nekem meg ma is fent van a hom, meg mindig 36,8. Ez jo!:):) A hasam picit fajdogal. 12. dpo, kb. ma er veget a beagyazodas, ha van egyaltalan! Nalad mizus? Hod?

Persze, persze, bizakodj nem azert irtam, hanem csak ha megsem akkor nem tudtam, hogyan eled meg. ;) Pozitiv vagy ez jo!:)++++++++

Eu-s lany, koszi, hogy felajanlod segitseged!

2010. szept. 13. 09:11
 33/144 A kérdező kommentje:

Jó reggelt :)

A hőm még mindig fent,stabilan 36,9 :) ma vagyok én is a 12.-ik dpo-n.Úgy volt,hogy ma tesztelek,de inkább nem,a hőm úgyis azt mutatja,hogy egyenlőre nincs mensi.Holnap vagy holnapután viszont ellövök egyet,szerintem akkor már valós értéket mutatna.Ma vagyok a 28.napon,és átlag 30 napos ciklusaim vannak.Tüneteim meg nem mérvadóak,ugyanaz mint mensi előtt:cicifájdalom,meg hasszurka,méhfájdalom,szóval két esélyes :)

2010. szept. 13. 09:28
 34/144 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok a 12. dpo-s. Nekem is ugyan ezek a tunetek mint Neked. 2 eselyes valoban. Szuper, hogy meg mindig fent a hod!! Maradjon is igy!;) Nagyon izgulok a holnap reggelert!! Feltetlen irj mi lett. En meg varok. Nekem mar tul sok nega tesztem volt eddig.
2010. szept. 13. 10:05
 35/144 A kérdező kommentje:
Nem merek tesztelni :) most azt érzem,hogy nem fog menni holnap...azt érzem,hogy vagy két csíkot szeretnék látni,vagy akkor legyen mensi,de semmiképpen sem nega tesztet :) na de majd meglátjuk,a kíváncsiságom mint mindig,valószínüleg erősebb lesz :) és persze vagy így,vagy úgy lesz megírom,de te is ám,és mindenki aki erre a hétre várja.
2010. szept. 13. 10:14
 36/144 anonim ***** válasza:
En pontosan ugyan ezt erzem amit Te. Inkabb mensi, mint nega teszt. Mindenkeppen ird meg mi tortent holnap reggel!:)Ha nem tesztelsz azt is.
2010. szept. 13. 10:34
 37/144 A kérdező kommentje:
Rendben megírom feltétlenül holnap.
2010. szept. 13. 10:36
 38/144 anonim ***** válasza:
Sziasztok Csajok! Én új vagyok ezen az oldalon, és hétfőre nagyon nem várom... Egyenlőre semmi tünet..se mensis, se egyéb. A barnázós lányka tuti babás:) Drukkolok mindenkinek nagyon!!!
2010. szept. 13. 11:17
 39/144 A kérdező kommentje:
Üdv a "csapatban"! :) Jelezz vissza te is,ha fejlemény van.
2010. szept. 13. 11:43
 40/144 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!!Nekem volt barnazasom a tegnap, ma nincs, de nem vagyok szaraz van egy keves folyasom, ha babo lenne a dologban nem kellene szaraznak lennem?

Szep napot mindnkinek!!!, s varom a jo hireket!

E.

2010. szept. 13. 12:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!