Ki nem várja jövő héten?
19.36 ez a második hónapunk.Megnéztem a görbéd.Sajnálom,de ez meghaladja a képességem,nem vagyok egy nagy görbeszaki,csak az alapokat ismerem.De tuti volt pé.
Másik válaszoló:szerintem még szoptatsz nem is fog rendesen beállni a ciklusod,legalábbis egy ismerősöm is úgy járt,hiába próbálkoztak,de amint abbahagyta a szoptatást,rá két hónapra megfogant a kistesó.
Hát...igazából fogalmam sincs mi az a trifázis :/ Belinkelem én is az enyémet,megnézed?Mit gondolsz?
Én is nagyon drukkolok mindannyiónknak :)
Jaj csajok nagyon drukkolok en is, hogy beagyazodas legyen!!
Persze hogy jelentkezem!
E.
A Tied is trifazisos. Ez azt jelenti, hogy 3 homersekleti ertek van. Nemtom jol fogalmazok e. Szoval van az a ho ami mensikor van es pe elott. Pe utan ugye a ho megugrik es ha nehany nap utan ami kb. 5-7 nap ujra magasabb ertekre ugrik na ez a trifazis!:) Remelem ertheto. Sajna tobbet en sem latok. hihihi na, jol meg vagyunk mi aldva a hogorbevel.:)
Es meg annnyit szeretnek, hogy tuti, hogy szerdara nem varod? Mert ha akkor volt ovud amikor a ciklus.hu jelzi akkor mar 15 nap eltelt es meg kellene jonnod. Vagyis reggel tesztelhetsz is!!:)
Sziasztok!
Csütörtökre nem várom.
Lili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!