Ki nem várja jövő héten?
Figyelt kérdés
Gyertek!Drukkoljunk együtt a másiknak!2010. szept. 12. 19:04
91/144 anonim válasza:
sziasztok!Kedves Kérdező nagyon nagy gratula!jó babásodást!
Minerva ne keseredj el!még messze a napja addig még lehet pozitív!a negatív hozzászólásokkal se törődj!
Én vasárnap nem várom csak szombaton tesztelek!
E.F
92/144 A kérdező kommentje:
Nagyon korán teszteltél Minerva.Én is csak most látom mennyire halvány volt a tegnapi 10-es!!!!! teszttel.Amit ma csináltam,már jóval erősebb.
Csajok még mindig itt vagyok,és nagyon drukkolok mindenkinek!
2010. szept. 15. 17:47
93/144 anonim válasza:
Sziaszok csajok!, kerdeztetek, hogy hanyadik napon vagyok?, 12dpo-n! E.
94/144 anonim válasza:
Sziasztok! Tegnapi 8:24-es vagyok. Tegnap óta feszül a mellem és olyan a hasam mintha megakarna jönni. Vizes folyásom van. Szerintetek mitől lehet? Csak 23-ra nem várom.
95/144 anonim válasza:
Lili vagyok. Mára nem várom, reggel + teszteltem.
96/144 anonim válasza:
Szívből gratulálok Lili!!!!!!! bárcsak én is tesztelnék egy pozit! :) boldog babavárást!!!!
98/144 anonim válasza:
Gratulalok Lili!!!!!!!!Bolodog babavarast es sok egeszseget!!
E.
99/144 anonim válasza:
Gratulálok Lilinek.
Én ma negatívat teszteltem:((((
Minerva
100/144 anonim válasza:
Jaj Minerva úgy sajnálom!!! De még mindig van 2 napod a nemvártig vagy tévedek??? Fel a fejjel! Lehet hogy holnapután már pozitív lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!