Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja novemberre? Van...

Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️

Figyelt kérdés
Jól jöhet ilyenkor egymás támogatása, vagy csak egyszerűen a "tünetek" megbeszélése. A környezetével az ember általában ilyenekről nem beszél, a férjek meg nem igazán jól viselik a minennapos tünetkeresést, ciklusfigyelést. 😁

2021. okt. 27. 09:26
 331/341 anonim ***** válasza:

Á.köszönöm.én ezért mentem először magán dokihoz akkor voltam 5+5 hetes ..nálunk 8 hétnél előbb nem foglalkoznak az emberrel ezt az asszisztens nő mondta .

De én így voltam nyugodtabb..

Anikó

2022. ápr. 5. 10:43
 332/341 anonim ***** válasza:

Engem a magán nem fogad előbb, mert nincs hely. :(

És ahol élek, magán nődokikból sincs valami sok.

Nagyon gondolkodom, mi legyen.

2022. ápr. 5. 11:15
 333/341 anonim ***** válasza:

Sajnálom.. nálunk 2 is van hát az egyikhez később kaptam csak időpontot és akihez járok hozzá kaptam a legközelebbi időpontot a legelején ..így maradt is

Ja felénk nincs nő doki sem magamban sem sztkban

A

2022. ápr. 5. 17:12
 334/341 anonim ***** válasza:

Sajnos elveszítettük ezt a babát...

Remélem mindenki jól van!

Á.

2022. ápr. 21. 18:24
 335/341 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom Á!

Hány hetes voltál?

A

2022. ápr. 23. 10:30
 336/341 anonim ***** válasza:

7 de ez a terhesség sajnos már előbb megállt a fejlődésben, kb. az 5. héten... Üres volt a petezsák.

Köszönöm.

Á.

2022. ápr. 23. 17:33
 337/341 anonim ***** válasza:
Első kommentelő vagyok, rég volt, hogy ide írtam, de úgy néz ki nekem is sikerült, igaz nem természetes úton, de az mindegy is. Vasárnap hétfő körül kellene mensinek lenni, de ma reggel pozitív lett a teszt. Remélem minden rendben lesz.
2022. ápr. 23. 19:08
 338/341 anonim ***** válasza:

Nagyon jó hír, szívből drukkolok Nektek!!!

Mi elengedjük... Legalábbis most úgy érezzük, ez a helyes döntés. Vannak már gyerekeink és így, hogy most több vetélés történt egymás után és fiatal sem vagyok... Elég volt... Nem szívem szerinti döntés, de az észérvek ezt "mondatják" velünk.

Mindenkinek mielőbbi sikereket és szép várandósságot kívánok!

Sziasztok!

Á

2022. ápr. 23. 22:23
 339/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok Anikó vagyok

Betöltött 12 hét eljött meg volt a genetika is csütörtökön másnap (pénteken)közöltem a főnökkel hogy babát várok és sajnos nem tudok többet menni ugyanis aznap reggel táppénzre vettek mikor bevittem a leleteket egyéb okok miatt ugye amiket már leírtam korábban is nem így terveztem de max akkor is csak 2 műszakot húztam volna le nem egész hónapot nem 8órában dolgoztam .. semmit nem mondott rá le volt döbbenve a fönök

Másnap(szombaton) felhívott hogy akkor most mi van ?meg hogy akkor felmondok?kérdeztem tőle miért is? Nem mondok fel akkor semmire nem leszek jogosult 2.5 éve voltam ennél a cégnél.. A válasz az volt hogy ha már tudtam előbb miért nem szóltam hogy valakit keressenek a helyemre 3an vagyunk vendéglátás...igen ám de ha szólok előbb és be tanul az illető akkor automatikusan elküldött volna ha valami gond lett volna a picivel mint múltkor

Nagyon kíváncsi vagyok mit hoz ki ez az egész.. így szóljon az ember nyugodt szívvel hogy babát vár ill hogy tervez mikor a második kérdés akkor felmondasz? Se gratuláció semmi Undorító ..

Próbáltam jó fej lenni de most szarul érzem magam ,pedig úgy érzem semmi rosszat nem tettem

Sőt úgy mond a kis fönök ő tudta 10 hetesen már hogy babát várok .. állítólag mellettem állt ..támogatott de a mai telefon után nem vagyok benne biztos kis köcsög hu bocsi

Ja és annyi hogy nyilván nem telefonban akartam közölni nehogy azt higgyétek hogy bunkó vagyok de nem hazudok már legalább 2 hónapja nem láttam a nagy fönokoket.. végtelenségig nem tudok várni na mikor hajlandóak át jönni meg nézni mi van ..kell esetleg valami a büfében vagy valami hasonló..

Köszönöm hogy elolvastad

Ti mit csináltaok volna ?

Anikó

2022. máj. 7. 18:16
 340/341 anonim ***** válasza:

Írásban bejelenteni a terhesség tényét, aztán védve vagy és nem rúghat ki, te meg szépen otthon pihensz nyugalomban.

Sosem értettem az ilyen munkáltatókat, nekem pl elég volt szóban közölni a közvetlen fönökömmel.

2022. máj. 7. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!