Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja novemberre? Van...

Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️

Figyelt kérdés
Jól jöhet ilyenkor egymás támogatása, vagy csak egyszerűen a "tünetek" megbeszélése. A környezetével az ember általában ilyenekről nem beszél, a férjek meg nem igazán jól viselik a minennapos tünetkeresést, ciklusfigyelést. 😁

2021. okt. 27. 09:26
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/341 anonim ***** válasza:

[link]

one step is mutatja, csak jo halvány, de kivehető.

2021. dec. 10. 08:09
 252/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok! O hogy vagy?

Dorci, csak halkan gratulálok még, egyértelműen pozitív, csak nagyon korán teszteltél. Drukkolok, hogy szépen erősödjön!

Nem vagyok túl jól, és nem tudom, megpróbáljam-e újból ezt a hónapot.

Van nálam egy aggasztó tünet (orvosomnak mondtam többször, de nem foglalkozott vele...). Egy éve tapasztalom, lehet köze van ahhoz, hogy ebben az évben a szervezetem nem képes megtartani a terhességeket...

Szóval megjön, teljesen hirtelen, nekem nincs előtte hasfájás, semmi jel (kivéve annyi, hogy a hőm leesik és van egy bizonyos változás a nyák állapotában, de nincs barnázás, semmi... Aztán eltelik három nap és az erős vérzést mintha elvágták volna. Semmi. Bő fél napig, tényleg semmi, van, hogy egy napig is. (Ilyenkor követtem el olyan hibát régebben, hogy azt hittem vége tényleg...) Aztán bő fél nap, vagy egy nap is eltelik (mint most is...) és újra kezdődik elölről, mintha csak ma jött volna meg, ugyanolyan, aztán ez kínlódik fél napig, aztán megint egy napig semmi.. Ezt játszódik 12 napig ciklusonként... Szinte eljön a középidő, amikor ez véget ér. Egy éve tapasztalom, amióta babát szeretnénk. Azóta kémiai terhességek, de missed ab is - ami történt... Tehát nem a megfoganással van a baj, valamiért a szervezetem nem tudja megtartani. (Voltak már terhességeim, probléma nélkül vittem végig őket, no de ilyen ciklusom sem volt azelőtt...)

Orvosom csak legyintett... :(

Most megy a dilemma, megpróbáljam megint, de így, ha láthatóan van problémám, aminek a megoldásáért semmi sem történik, félő, megint rossz vége lesz.

Még azon gondolkodom, progeszteronból (amúgy ez a fajta vérzészavar progeszteron hiányból is fakadhat), szóval progeszteront írt az orvos, el is kezdtem szedni pozitív teszt után, de csak napi egy szemet javasolt... Míg ebből a készítményből, simán szednek napi négyet is, mert az egy szem, kb annyi pont, mint egy placebo, nyugodjak meg, tettünk valamit, érezzem úgy, hatása úgysincs...

Nem akartam rátok zúdítani a problémámat és nem is szeretnék senkire sem ráijeszteni (normális esetben nekem is halvány csíkokkal kezdődtek a terhességek, sosem aggódtam, mindig felerősödött és sosem volt problémám, úgyhogy alapesetben ez van és remélem nektek is így lesz!) Csak nálam van tapasztalható eltérés. És tudom, ezekre a dolgokra orvosnál kellene rákérdezni, de hogy találjak valakit ünnepek előtt, aki fogad, az kb esélytelen ott, ahol élek, a régiben pedig sajnos megrendült a bizalmam.

Ha van ötletetek, hallottatok hasonló panaszról, akkor írjatok légyszi.

(Annyi, amit biztosan tudok TSH rendben, nagyon vékony testalkatú vagyok alapból, uh alapján is minden okés volt méhem és petefészek táján...)

2021. dec. 10. 09:10
 253/341 anonim ***** válasza:
Á voltam. Mindig lehagyom. :)
2021. dec. 10. 09:12
 254/341 anonim ***** válasza:
100%

Szia merre élsz? Egy endokrinologia cukorterhelés,Ír ilyet nem nézettél? Pajzsmirgy?

Lehet olyat kéne talalnod aki endos és nőgyogyász.

Én vagyok lassan erősödnek a tesztek ,folyamat fáj a hasam .

5+3 megyek elöszőr dokihoz h legalább azt tudjam h a helyén van . Utána héten meg a sajátomhoz

Missed miatt nagyon aggodom bár ott szívhang nem lett ,addig fejlődött

Remélem most minden ok lesz mert a korom miatt az utolsó utáni lehetőség. 😪

O

2021. dec. 10. 09:17
 255/341 anonim ***** válasza:

Szia O! Örülök, hogy jól vagy!

Megértem a missed ab miatti érzéseidet, amíg abban a reményben voltam, hogy várandós vagyok, én is gondolkoztam már azon, hogyan fogom félretenni a félelmeimet az ultrahangokon... Valószínűleg ezt nem lehet kikapcsolni, ezután jobban fogunk izgulni, de majd mindig ott lesz a megerősítés, hogy mos minden rendben és leszenk kicsi fellélegzések. Aztán gyorsan elszald az kritikusabb 12 hét. :)

Pajzsmirigyet nézettem a missed ab után (önszorgalomból csak és csak TSH-t, mert a háziorvos ezt a vizsgálatot kérheti. Tökéletes lett a TSH érték, 1,7 ami gyermekvállaláshoz ideális. IR - nagyon vékony vagyok, az a fajta, akinek úgy kell igyekezni megtartani a kilókat, mert rólam pillanat alatt leszaladnak, elég pár nehezebb nap. (Mint most is... ) Épp ezért, nem kell figyelnem, mennyi cukrot eszem és bár igyekeztem egészségesen táplálkozni, azért volt nálam szénhidrát többlet. Így az alkatom ellenére sem kizárt az IR sajnos... Viszont cisztáim nincsenek, nem fejlődött a dolog PCOS-ig, ezért ha van is, csak kismértékű lehet. Most elkezdtem leállni a cukorral...

Megírom privátban hol élek. :)

Á

2021. dec. 10. 10:21
 256/341 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Zajlanak az események mindenkinél, gratulálok a pozitív tesztekhez.

Nekem sajnos megint megjött a héten, pedig úgy bíztam benne, hogy ezúttal sikerül.

"Á" szerintem is érdemes lenne egy alaposabb kivizsgálást csináltatni.

Nekem második kislányom tervezésekor vált nagyon furává a ciklusom. Mensi előtt is barnáztam néhány napig, illetve az 5 nap mensi után 2-3 nap semmi nem volt, majd újra pár nap barnázás következett. Nem tudom mi volt ennek az oka, végül orvoshoz nem jutottam el, mert összejött a kislányom.

2021. dec. 10. 11:14
 257/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

17-es vagyok még az elejéről, egyébként Kriszta :-)

Gratulálok mindenkinek akinek sikerült és drukkolok azoknak akik még előtte állnak.

Nekünk ma volt a második inszeminációnk. Nagyon izgatott vagyok, várakozással teli izgalmas két hét következik. Szenteste kell majd tesztelnem.

2021. dec. 10. 13:09
 258/341 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kérdező!

Ez most sajnos nem a mi hetünk volt, de hátha majd ebben az új ciklusban sikerül!

17-es szívből kívánom, hogy egy pozitív teszt legyen a karácsonyfa "alatt"!

2021. dec. 10. 14:08
 259/341 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm szépen!

Ti pedig semmiképp se adjátok fel.

17-es

2021. dec. 10. 16:20
 260/341 anonim ***** válasza:

Én csináltam egy újabb tesztet digitálisat 2-3at mutatott

[link]

Szerintetek ha reggel csináltam volna első vizelletből akor lehet már 3+mutatott volna?

Mondjuk vasárnapra nemvártam,ugy hogy kb jo az eredmény,mégis kicsit aggaszt :)

B

2021. dec. 10. 17:07
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!