Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
Á
Szia és nagyon sajnálom. Kb ugyan ez az arány nálam is idén.
Én sem érzem biztosra ezt a terhességet sőt....
Majd kiderül.
Szurkolok h a 2022 jobb legyen és hamar össze jöjjön.
Kitartást
O
Sziasztok
Nagyon sajnálom Á
Úgy néz ki nekem is kémiai lesz,mivel most csináltam egy clearblue tesztet amelyken két csíknak kell megjelennie és elég halvány :(
Igaz hogy kb egy órás vizeletből csináltam,vagy mit gondoltok?
(a narancssárga teszt gazdája)
B
Itt a kép : [link]
B
Szerintem ez nem halvány és ez egy 25 ös teszt.
De nézd meg ezzel 2 nap múlva is
O
Szaisztok! nem tudok elszakadni, jó olvasni benneteket.
B az a csík jó! Ugyanilyen tesztet csináltam, talán múlt hét szerdán, vagy csütörtökön... Olyan halvány lett a második kék vonal, hogy nem látszott rendesen a fotón, ezért nem is csatoltam! Aztán másnap a Predictor erősebb lett. Gyengébb az a teszt, jó az a vonal, hidd el.
Ne gondoljátok, hogy azért ilyen tömeges az a kémiai. nálam van valami gond, ez most az én problémám, de neketek jó eséllyel sikerülni fog!
Erről sem írtam még, de nekem vannak már nagyobbacska gyerekeim. Jöttek sorba, sosem volt gond. az egyiknél olyan halvány volt a teszt és csak az elmaradt mensi után nem is tudom hány nappal mutatott valamit, úgy kellett forgatni és ott volt a baba (most meg itt melletem, a gyönyörű és okos, már iskolás kislányom.😊 Akkor még azt sem tudtam, van olyan, hogy kémiai terhesség.
Meg azért nem olyan gyakori ez. Vegyük úgy, hogy ebből a pakliból én húztam ezt a lapot és bízzatok inkább, mert nekem az az érzésem, neketk sikerülni fog.
Én az orvosomat sem tudtam elérni, annyira túlterheltek, kb egy üzenetváltásra volt lehetőségem. Nem tudom, neki merjek-e vágni a következő ciklusnak (ha mégis, akkor az ovutesztre esküszöm, nekem a clearblue tűpontosan bejött, nyilván arról, hogy szegény nem tudott normálisan beágyazódni, nem a teszt tehet...) De ennyi kudarc után, nem tudom, neki merjek-e vágni... Lehet, elengedem...
Á.
Á
Szia nagyon sajnálom..😔
Nekünk is van 2 nagyobb lányunk már mind 2 sulis elárulom 35 vagyok a férjem 36
Kriszti veled mi újság még jó hogy együtt izgulunk..🤣
Holnap tesztelek..te mikor fogsz? Anikó
Sziasztok, én már tök izgatott vagyok. Ma vagyok a 7. vagy 8. dpo-n, ellőttem az első one step tesztemet. Van rajta valami, rögtön megjelent, remelem holnapra jobban latható 🤞😬
Dorci
Sziasztok
O vagyok
Vettem predi,facelle,xepil teszte.
Egy vizeletből csinaltam
A predi szép erős talán a fecelle is erősödött. Xepil még nincs viszonyítási alapom
Létezik h ennyire lassan erősödnek a tesztek??!!
Dpo18 on vagyok. Ilyenkor szerintem már mindenhol full erősnek kéne lenni. Vagy csak én gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!