Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
Sziasztok
B.vagyok a narancssárga tesztes:)
ma is csináltam egy tesztet de a 3ik vizeletből mivel nemvolt itthon tesztem
és egy 25ös tesztet csináltam
Holnapra nemvárom×
Itt a kép
Jaj de jó lenne:)
Kösziii
Nehéz év volt ez:)
Én hülye csináltam egy facelle tesztet és full halvány lett. Most megint kattogok hogy csak kémiai lesz.
O
Dpo 16
4 napja késik. Azt gondoltam hogy a facelle-ről már leugrik a csík ilyenkor.
O
Sziasztok! 6 nap késéssel megjött...
A tesztek eredménye szerint kémiai terhesség volt egyértelműen.
2021-es év nekem kettő kémiai terhességet és egy missed ab-ot hozott.
Ha pozitiv akarok lenni, jobb mint egy missed ab.
De nem tudok, így hozzáállni.
Borzasztóan görcsöl a hasam... Hogy lelkileg mit érzek, azt inkább nem írom le...
Akiknek sikerült, boldog babavárást kívánok!
Akik még előtte vannak, kívánom, hogy mielőbb teljesüljön a vágyuk!
Elköszönök. Sziasztok!
Á.
Köszönöm. Még annyival kiegészíteném, hogy késztettem most egy tesztet, nme fotóztam, mert csak egy nagyon halvány árnyék, ha maradt a tesztvonal helyén, az is csak úgy látszik, ha forgatom a tesztlapocskát.
Voltak jelek... Esett a hőm, nem annyira, ahogy szokott, gondolom a progeszteron, amit szedtem péntek óta, az is befolyásolhatta, hogy nem esett le 36,4-re (nekem úgy körül szokott mensi napján), 36,7 maradt (terhességnél nekem 36,9 - 37,2 körül...)
Ami fura volt, pénteken elmúlt az a krémes nyák, ami nekem szintén terhesség jele szokott lenni, helyette olyan középidősre hasonlító, nyúlós valami jelent meg, nekem ez mensi előtti egy-két napon jelentkezik.
Bocsi a részletességért, talán segíthet valakinek, azért írtam le.
December pihi...
Ha utána újra belevágnánk és még aktív ez a beszélgetés, lehet, visszajövök :)
Csak azt mantrázom, jobb mint egy missed ab, ezt az egy jót tudom megtalálni ebben a rosszban, mást nem. Ha már nem tudott maradni, inkább most, mint a 8. héten, amiben már volt részem sajnos...
egyértelmű, hogy ennek a sorozatnak oka van nálam, nem lehet véletlen...
Valószínű orvoshoz kell fordulnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!