Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
A "narancssárga" teszt is pozitívnak tűnik, halkan gratulálok a gazdájának.
Most már csak erősödnie kell a csíknak! Kettő naponta ismételd meg. Drukkolok, hogy szépen erősödjön!
Á
O közben sikerült megnyitni a linket (rákattintva nem ment, "hivatkozás új lapon" sikerült csak!
Gyönyörűszép! Azt hiszem, mindenki ilyen tesztről álmodik!
Nagyon szépen köszönöm
Holnap csinálok új tesztet és megírommi lett :)
(anarancssárga teszt gazdája)
B
Á
Nagyon sajnálom. Remélem hogy ez még erősödik mert amúgy szép pozi. Nekem a predi mutatta jobban mint a facelle. Lehet hogy másik tesztel jó lenne. Esetleg próbáld meg hátha. Szurkolok hogy mihamarabb sikerüljön.
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek akinek sikerült
Á kitartás drukkolok hogy erősebb legyen
Én még nyilatkozni nem tudok még van hátra 4 napom ..
Anikó
Sziasztok ! Én is szeretnék gratulálni azoknak a lányoknak akik pozitívat teszteltek😊 Nekem is pont 4 napom van vissza, mint Anikónak !
Kriszti vagyok
Sziasztok! Köszönöm szépen. Most nincs itthon teszt és nem is tervezünk városba menni hétvégén, így várok. Hőt sem néztem, direkt. Mondjuk az is olyan, hogy úgy ér elvileg, ha mindig ugyanabban az időpontban nézzük, ez nekem nem sikerült sosem...
Görcsölget a hasam. Olyan mensi szerűen, bár nekem premensi tüneteim általában nincsenek, de a kémiai sajnos még nem zárható ki.
Most ezt a hétvégét eltöltöm nyugiban, nem remélek semmit, próbálok nem erre gondolni.
Ha lesz fejlemény jövök, ha addig nincs változás, jövő héten újabb tesztet veszek.
Szép hétvégét mindenkinek!
Á.
Szia Kriszti... Akkor izguljunk együtt 🤞🏻 😊👶👶
Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!