Ha reggel jelentkezik a szokások ovu fájdalom , akkor reménytelen próbálkozás este együtt lenni?
Ugye több helyen lehet olvasni, hogy 6-12 óráig él a petesejt, merthogy idő közben el kezd öregedni?
Ki hogyan gondolja ezt a dolgot? Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen, tuti! Mióta szültem, azóta minden hónapban megérzem, ráadásul tojásfehérje nyák is van, hőmérőztem, ma ugrott meg a hőm. Tegnap esett le, de biztos, hogy nem tegnap ovuláltam. Most fáj igazán. 😬
Reggel kezdődött, de most rosszabb.
Kedves 3.!
Igen akkor szexelünk, amikor mi is úgy akarjuk!
Viszont nem tudom miért, de ha ovu előtti napokon vagyunk együtt , nem esem teherbe.
Csak a fájdalom jeletkezésekor sikerül, volt már 3 kémiaim, a fiaimmal az ovu fájdalom jelentkezésekor voltunk együtt, előtte és utána nem volt alkalmunk rá .
Gondolom mindenki más 🤷🤔
Saját tapasztalatomat írhatom le, lehet vannak egyéni eltérésk, vagy ez mindenkinél más... ezt nem tudom.
De nekem akkor fáj és feszít, amikor LH csúcsot mér az ovulációs teszt a szervezetemben. Utána 24-36 órán belül következik be a tüszőrepedés. Nekem a fájdalom ezért a tüsző növekedésétől lehet.
Van, akinek a tüszőrepedés után jön a fájdalom, állítólag azért, mert a tüszőből egy pici folyadék is ürül és az zavar be egy kicsit, vagyis egy fájdalom erejéig.
Magát azt, hogy kiszabadul a tüsző... Nem vagyok benne biztos, hogy érezhetjük, mármint a pillanatot. De cáfoljatok meg nyugodtan, mert tudom, bármi lehet, nem működik teljesen egyformán a szervezetünk.
Igazán nincs mit. :)
De vajon kit zavart ez ennyire, hogy azonnal lepontozta? Vagy egyeseknek egy egyfajta "örömforrás". Mondjuk akkor inkább sajnálatra méltó...
Nem tudom, én zöld kezet adtam.
Igen, azok. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!