Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
Sziasztok! Miújság veletek? Nekem ilyenek a tesztjeim, 12,13,14 dpo. Halvány még de a mai már kicsit erősebb. Fiamnál nem paráztam, de most folyamat kattog az agyam.😬😄 Szerintetek elég erős ez így a 14.dpora?
Nálad mik a hírek B?
Jah Dorci vagyok
Kedves Dorci
Gyönyörűek a tezstjeid szerintem minden jo lesz
Velem sajnos nem jo a helyzet.... elkezdtem par napja barnázni bementem az ügyeletre de nemtudtak semmit csinälni mivel nagyon korán mentem a bhcg is nagyon alacsony volt és ultrahangon a megvastagodott nyálkahártyán kívül semmit,az orvos nemis akart velem nagyon foglalkozni igy hazamentem és pihentem
Aztán elmúlott a barnázás,gondoltam minden jo lesz
Erre tegnap este munka kozben begòrcsöltem többszor is hazamentem pihenni jobb is lett de reggel folytatódott és már elkezdtem vérezni így most itt ülök az ügyeleten és várok
(mivel külföldön vagyok,nincs még itt női orvosom)
Szóval jelentkezek :(
Nekem tegnap lett pozi az ovulacios tesztem ugyhogy a ferjemmel sokat akciozunk :)
Szandi
B voltál 263as? Sajnalom! Nagyon szoritok, hogy jo hireket kapj! Majd írj!
Hajrá Szandi!
Dorci voltam
Igen B voltam Dorci
Sajnos újra méhen kívüli a baba így operálnak még talán ma :(6
Uhh nagyon sajnálom!
Kitartást Neked!
Dorci
Sziasztok
Én kiestem a játékból..
Dpo 26 (5+4) tegnap voltam uh
Sajnos csak talán petezsák kezdemény látható.
Már nem itt kéne tartanom.
1 vetélésem már volt idén a csodákban mar nem tudok hinni😒
O
Szia O! Én még nem adnám fel, mit mondott a doki? Mikor mész vissza?
Dorci
O veled érzek! Nagyon sajnálom, annyira biztos voltam benne, hogy neked most sikerült. Átéltem én is. Mondjuk én később, szívhangig eljutottunk...
Egy parányi reménysugár van. Nem tudom érdemes e belekapaszkodni, de hallomásból, sőt személyesen is ismerek valakit, akinek indur-pindur embriója mégiscsak megmaradt, pedig lemaradásban volt időben... De ez sajnos elég ritka.
Mégis szívből kívánom, hogy nálad is így legyen, hátha...
Ha nem, akkor sok erőt kívánok és ne add fel, mert olyan nincs, hogy ne sikerüljön előbb-utóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!