Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
Kedves Aniko
Nagyon sajnàlom :(
De légy erös,és legközelebb tuti jó lesz minden❤️
Sziasztok
Kivel miùjsàg azòta?
Hogy vagytok?
B
Jaj de jó :) ùgy örülök neked vigyàzz nagyon magatokra :)
És holnaputànra nemvárom de elfog biztos tolódni a kovid miatt :)
Szerencsére már âtment rajtam és jobban vagyok a tesztem is màr végre 3hét után negatív lett
B
uhh, de vegre jobban vagy, szoritok, hatha lesz lassan egy pozi teszt 😁.
En csak a boltba járok a fiammal, meg a vervetelre, uhra, gyerekorvoshoz, nem merek sehova menni ezeken kivul, megviselt a korona az elso terhessegem alatt is. 😑
Dorci
Köszi nagyon aranyos vagy :) Remélem énis hogy hamarosan sikerül:)
Vigyàzz nagyon,és boldog baba várást kívánok ❤️
Sziasztok!
Dorci, de szuper!
Örülök, hogy jól vagytok!
Általában a hatodik baba után már lányok szoktak jönni. (Csak vicceltem :) Nekünk mondták ezt anno, mert sorozatban négy babánk ugyanolyan nemű volt, aztán az ötödik hozott változást. :)
B. én is múlt héten néztem gyorsteszttel itthon, negatív vagyok végre!
Engem ez most megviselt, pedig bármit kapok el, olyan erősen, hogy feküdnöm kell, egy napra szoktam max. kidőlni, most ez jóval tovább tartott. Csak azzal vigasztalom magam, ha már így alakult, remélem jó sok ellenanyagom lesz és a következőt játszva, könnyeden viselem majd....
Ciklusom szerintem nem zavarta meg.
Középidő lesz napokon belül, viszont így, hogy elég sok gyógyszert szedtünk... jobbnak látjuk ezt a hónapot elengedni. De már azon is gondolkozunk, az egész baba tervezést elengedjük, elég nagy család vagyunk, igaz eggyel többet terveztünk eredetileg, de nincs okom nem megelégedni azzal, ami megadatott.
Átgondoljuk még!
Mindenkinek minden jót kívánok!
Ebben a helyzetben mindenek előtt jó egészséget!
Á
Sziasztok csajok ..
Anikó vagyok ..
Ki hogy van? Minden rendben veletek .. ?(nekem volt a kémiai terhességem január végén )
És most úgy néz ki megint kis babás vagyok 😊🤞🏻
Jövő szerdán megyek dokihoz most másikhoz és lehet kicsit előbb mint kellene de ez kicsit megnyugtat elvileg 6hetes leszek de megint csak a mell érzékenység van más tünetem nincs ..ez megremít az előzőnél is csak ennyi volt..
Szépen erősödik szerintem nem lesz semmi gond :) drukkolok🤞
Mi ma vagyunk 19 hetesek :) most így hirtelen meg nem mondom neked hogy hanyadik kommentelő voltam😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!