Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja novemberre? Van...

Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️

Figyelt kérdés
Jól jöhet ilyenkor egymás támogatása, vagy csak egyszerűen a "tünetek" megbeszélése. A környezetével az ember általában ilyenekről nem beszél, a férjek meg nem igazán jól viselik a minennapos tünetkeresést, ciklusfigyelést. 😁

2021. okt. 27. 09:26
 311/341 anonim ***** válasza:

Kedves Aniko

Nagyon sajnàlom :(

De légy erös,és legközelebb tuti jó lesz minden❤️

2022. febr. 1. 15:29
 312/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Kivel miùjsàg azòta?

Hogy vagytok?

B

2022. febr. 9. 09:21
 313/341 anonim ***** válasza:
100%
Dorci vagyok, mi jól vagyunk, tegnap volt a 12 hetes uh, kisfiu. Fiús anyuka maradok ☺️, talán majd a 3. lány lesz. Veletek miujsag?
2022. febr. 9. 20:23
 314/341 anonim ***** válasza:

Jaj de jó :) ùgy örülök neked vigyàzz nagyon magatokra :)

És holnaputànra nemvárom de elfog biztos tolódni a kovid miatt :)

Szerencsére már âtment rajtam és jobban vagyok a tesztem is màr végre 3hét után negatív lett

B

2022. febr. 9. 20:27
 315/341 anonim ***** válasza:
100%

uhh, de vegre jobban vagy, szoritok, hatha lesz lassan egy pozi teszt 😁.

En csak a boltba járok a fiammal, meg a vervetelre, uhra, gyerekorvoshoz, nem merek sehova menni ezeken kivul, megviselt a korona az elso terhessegem alatt is. 😑

Dorci

2022. febr. 9. 21:38
 316/341 anonim ***** válasza:

Köszi nagyon aranyos vagy :) Remélem énis hogy hamarosan sikerül:)

Vigyàzz nagyon,és boldog baba várást kívánok ❤️

2022. febr. 9. 21:51
 317/341 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Dorci, de szuper!

Örülök, hogy jól vagytok!

Általában a hatodik baba után már lányok szoktak jönni. (Csak vicceltem :) Nekünk mondták ezt anno, mert sorozatban négy babánk ugyanolyan nemű volt, aztán az ötödik hozott változást. :)

B. én is múlt héten néztem gyorsteszttel itthon, negatív vagyok végre!

Engem ez most megviselt, pedig bármit kapok el, olyan erősen, hogy feküdnöm kell, egy napra szoktam max. kidőlni, most ez jóval tovább tartott. Csak azzal vigasztalom magam, ha már így alakult, remélem jó sok ellenanyagom lesz és a következőt játszva, könnyeden viselem majd....

Ciklusom szerintem nem zavarta meg.

Középidő lesz napokon belül, viszont így, hogy elég sok gyógyszert szedtünk... jobbnak látjuk ezt a hónapot elengedni. De már azon is gondolkozunk, az egész baba tervezést elengedjük, elég nagy család vagyunk, igaz eggyel többet terveztünk eredetileg, de nincs okom nem megelégedni azzal, ami megadatott.

Átgondoljuk még!

Mindenkinek minden jót kívánok!

Ebben a helyzetben mindenek előtt jó egészséget!

Á

2022. febr. 10. 09:28
 318/341 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Nekem éjszaka megjött. Ez volt a 14.hónapunk. mar csak azt várom, hogy mehessek a dokihoz. Nagyon nehéz ez lelkiegben.
2022. febr. 10. 13:27
 319/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok ..

Anikó vagyok ..

Ki hogy van? Minden rendben veletek .. ?(nekem volt a kémiai terhességem január végén )

És most úgy néz ki megint kis babás vagyok 😊🤞🏻

Jövő szerdán megyek dokihoz most másikhoz és lehet kicsit előbb mint kellene de ez kicsit megnyugtat elvileg 6hetes leszek de megint csak a mell érzékenység van más tünetem nincs ..ez megremít az előzőnél is csak ennyi volt..

[link]

2022. márc. 11. 15:05
 320/341 anonim ***** válasza:

Szépen erősödik szerintem nem lesz semmi gond :) drukkolok🤞

Mi ma vagyunk 19 hetesek :) most így hirtelen meg nem mondom neked hogy hanyadik kommentelő voltam😁

2022. márc. 11. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!