Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
Figyelt kérdés
Jól jöhet ilyenkor egymás támogatása, vagy csak egyszerűen a "tünetek" megbeszélése. A környezetével az ember általában ilyenekről nem beszél, a férjek meg nem igazán jól viselik a minennapos tünetkeresést, ciklusfigyelést. 😁2021. okt. 27. 09:26
272/341 anonim válasza:
Köszi
Sztkba voltam 2 hét múlva kontroll.
Csütörtökön megyek a saját dokimhoz. Neki írtam tegnap. "Jobb lett volna többet látni!és nem bízik más kolléga vizsgálatában."
274/341 anonim válasza:
Én is szorítok! Írj majd!
Dorci
275/341 anonim válasza:
Sziasztok.
Boldog karácsonyt!🎄
Ki hol tart?
279/341 anonim válasza:
Sziatok!
Boldog Karácsonyt!
5+4 naposak vagyunk, 8+2 naposan megyek dokihoz. Kicsit emelygek, meg puffadok, a szekrekedes is utolért 😅. Meg iszonyat almos vagyok minden nap. O-val mizujs? Nem írt. :(
Dorci
280/341 anonim válasza:
Sziaaztok
O vagyok
Bevérzett petezsákom van
Várjuk h mikor indul el magátol a vetélés ha nem akkor sajnos műtét lesz. És persze 23 án egy újabb pozi tesztem lett de ez most covid.
Mindig van lejebb😪
O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!