Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt előtt egy héttel...

Nem várt előtt egy héttel voltunk együtt,(19-én, 24-én) a nem várt 27-én, nem jött meg.?

Figyelt kérdés

Nőgyógyász csak 12mm-es endot látott, ciszta nincs.

Teszt persze negatív még, együttlét után 2 héttel.

Tanacstalan vagyok, mikor kéne tesztelni, hogy feleslegesen ne teszteljek?

Az első terhességem pont félidőben fogant, így a mensi első napján már pozitív volt a teszt. Viszont ha mensi előtt pár nappal estem teherbe csúszik minden.

2021. okt. 8. 08:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Aktus után 12-14 nappal, de csak akkor eshettél tehrebe, ha annyit csúszott a peteérésed, hogy pont akkor volt.
2021. okt. 8. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Elvileg a mensi napjàn tesztelhetsz de nekem a terhesègnèl az első 2 honapban negativ volt a teszt persze voltak tüneteim meg az orvos is negvizsgàlt ezel azt akarom mondani hogy nem mindenesetben jò a teszt
2021. okt. 10. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!