Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja novemberre? Van...

Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️

Figyelt kérdés
Jól jöhet ilyenkor egymás támogatása, vagy csak egyszerűen a "tünetek" megbeszélése. A környezetével az ember általában ilyenekről nem beszél, a férjek meg nem igazán jól viselik a minennapos tünetkeresést, ciklusfigyelést. 😁

2021. okt. 27. 09:26
 321/341 anonim ***** válasza:

Szia köszönöm..

Nem gond .. majdnem a felénél vagy .. és tudjátok mi lesz?

A.

2022. márc. 11. 15:23
 322/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi újság? Remélem jól vagytok és minél többeteknek sikerült azóta a baba.

Sikerült erős pozitív tesztet összehoznom múlt héten, most még egy kicsit várok, aztán hamarosan elmegyek az első ultrahangra.

Nem mondom, hogy nem izgulok. Remélem, minden rendben lesz.

Á.

2022. ápr. 4. 12:20
 323/341 anonim ***** válasza:

Szia. Én eredetileg a 2-es válaszadó voltam 😊

Nekünk az április volt a sikeres hónap. Utolsó mensim 2022.02.02. Holnapután már 9 hetes leszek. Ultrahangon 7+2-nél voltam és majd 12+6-nál megyek 😊

8. hónapunk volt sikeres 🙏

2022. ápr. 4. 13:52
 324/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Őszintén fogalmam sincs melyik vászoló voltam, de nekünk 15 hónap után sikerült a baba. Múlt héten voltam az első ultrahanagon és minden rendben volt. 3 hét múlva megyek kontrollra hogy szépen fejlődik e. Ma vagyok 7+4 hetes.

Bízunk a legjobbakban, hogy velünk marad a pici és szépen egészségesen fog fejlődni. ❤

2022. ápr. 4. 14:00
 325/341 anonim ***** válasza:
100%

Örülök a jó híreknek! Gratulálok Nektek!

Á.

2022. ápr. 4. 15:31
 326/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok.. igazából én sem tudom hányas h.sz voltam

Anikó vagyok volt egy kémiai terhességem januárban .. csodák csodájára összejött a baba februárban ..nem gondoltam volna hogy sikerül azt sem tudtam mikor kell megjonnie ..

Márciusban pozitív lett a tesztem..ma vagyok 8hetes ..

Jelenleg járok sztkba és magándokihoz is hogy tutira menjek minden oké legyen .. jövő szerdán megyek a magán dokihoz ott kérek javaslatot mert az sztkba csak májusban kaptam időpontot és a doki nem adott és mivel nem voltam még táppénzen nem tudtam hogy kell ilyen ..pedig rá írta hogy veszélyeztetett terhes vagyok.

Kockázat magas ..nem is értem ..na mindegy .. ki húzom meg ezt a hónapot a munkahelyen május 3 an leszek 12 hetes ..

Itt viszont kérném a véleményeteket..mikor szóljak a munkahelyen előtte vagy már ma ?akkor írnak ki tp mikor én szeretném de az sem akarom hogy azt higgyék táppénz csalás ha március 29 kaptam volna javaslatot az sztkban már akkor mentem volna tp.. vendéglátásban dolgozók és néha a ... Kíván.. mert úgy érzem szivatnak mindig akkor rendelnek annyi árut mikor én dolgozók de ez már így megy egy jó fél éve minden héten vissza néztem a számlákat kinél mikor mi jött és ez rohadtul nem tartom férnek amúgy hozzakell tennem ha nem terveztük volna a babát már rég nem lennék itt ..pont ezért ..de mindenképpen ki szeretném használni a gyed-csedet tüneteim hát nem sok van kicsit félek is hogy minden oké legyen .. fáradtabb vagyok néha heti kb 1szer nagyon fáj a derekam és kb mennyi ...kicsit hosszú lett de köszönöm hogy elolvastad

Anikó

2022. ápr. 5. 08:46
 327/341 anonim ***** válasza:
Anikó szerintem most azonnal menj el onann!!
2022. ápr. 5. 09:11
 328/341 anonim ***** válasza:
Dorci vagyok, már 20 hetes. Hogy telik az idő 😁... Gratulalok a babásoknak. Anikó, nyugodtan elmehetsz tappenzre, csak kerj egy igazolást a dokidtól és jelentsd a hr-nek, nem nagy dolog. Én hamar elmentem tappenzre első babámmal, mondjuk akkor az alumínium por miatt, de ezt senki sem kerdezte, nem szokták. Most is tappenzen vagyok gyed mellett.
2022. ápr. 5. 09:32
 329/341 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen..

A

2022. ápr. 5. 09:33
 330/341 anonim ***** válasza:

Anikó, én is csatlakozom a előttem szólókhoz, mielőbb menj ki táppénzre.

Képzeljétek, engem először csak a 8. héten lát majd orvos, mert egyszerűen nincs előbb időpont...

Nem tudom, mit csináljak, úgy, hogy volt egy missed ab-om múlt évben, hát azért csak nyugodtabb lennék, ha 6 hetesen is megnézne.

De ahol élek, ott sajnos nem érdemes besétálni a kórházi rendelőbe, annyira leépült az osztály. (Pedig nem az a fajta vagyok, aki a legkisebb aprósággal is magánorvoshoz megy, vagy ilyesmi).

Úgyhogy most ez egy nagyon nehéz várakozás lesz...

Á.

2022. ápr. 5. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!