Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
November 4. Második inszem, néha enyhén fájdogál a hasam, ezen kívül semmit nem érzek.
Te mit érzel? 😊
November 5🙂
Nem érzek semmit. Ha 2 nap múlva nem jön a kínzó mellfeszülés ami nekem pms akkor már boldog leszek 😁
Nekünk 5.probalkozos hónap.
Sziasztok Nov 4 de szerintem később volt most ovum így később jön meg.
Tegnap reggel nagyon fájt a hasam és azóta is érzem. Kb dpo 2 re saccolom magam.
Mellem fáj mellbimbóm extrém érzékeny.de ezek nekem ovu előtt is megvoltak.
Sziasztok! Én november 9-re nem várom. 2. dpo-n vagyok. Annyira lassan telnek a napok.
Volt egy kis gond a petevezetőimmel, most elvileg átjárhatóak, a beavatkozás óta ez az első próbálkozós hónapunk. Nagyon bizakodó vagyok.
Bocsi, hogy csak így idekontárkodok, de szívesen olvasom mások történetét, aztá majd a sikersztorikat:)
Én nem vagyok most ilyne helyzetben, nem rég született a második kislányom, de egy évvel ezelőtt ugyanitt jártam mint ti. Akkor már ha jól emlékszem 4.hónapja próbalkoztunk, szerettünk volna kis korkülöbséget a gyerekeink között(max 2 évet). Hamar kezdtünk próbálkozni, mert az első babánkra egy évet vártunj majdnem, aztán elvetéltem. Viszont utána rögtön jött a baba.
Sajnos ugyanez történt egy éve is, végre pozitív lett a tesztem, de elvetéltem. 2 hónappal később viszont pozitív lettem a tesztem és az a baba már velünk maradt. Az első kislányunk következő hónapban lesz 2 éves, szóval még a kiskorülönbség is végül összejött.
Gondoltam leírom, hátha valakiben tartja a lelket, aki már sok ideje próbálkozik. Van remény, ne adjátok fel!
2-es vagyok. Sok esetben olvastam, hogy sikeres volt a következő hónap 🙂
Nálunk eddigi vizsgálatok szerint minden rendben. Párom spermavizsgalata is jó. Holnap megyek dokihoz, örülnék neki ha petevezeték átjárhatóságit kérne (nem magán orvos). Nekem a TSH-m kicsit magasabb de még nem annyira hogy gyógyszert írjon, szelént szedtem. Ma lesz eredmény hogy lejjebb ment e😊
Első vagyok. Nekem volt egy éve petevezeték átjárhatóságim, röntgenes kórházba,
mindenképp csináltasd meg, ha esetleg kiderül, hogy gond van (bár ne úgy legyen), egyszerre lehet tovább lépni.
Nekünk majdnem 2 év ment rá a próbálkozásra és értelmetlenül sajnos. 1 év után mentem csak el dokihoz, hogy nem jön össze, kiderült, hogy a hormonok meg sem közelítik a jót. Egyedül a sperma a jó, meg az hogy átjárhatóak a petevezetékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!