Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
58-as vagyok:)A következö hónapban teljesen ,,normálisan'' időre nem jött meg és a teszt pozi lett.De ha elfogadsz egy jótanácsot,ne tesztelj addig amíg legalább 1 napot nem késik, mert nagy koppanás a vége ha előbb pozi, utánna meg megjön..Én is nagy tesztelős vagyok😅De most megfogadttam hogy addig még nem késik nem tesztelek!Múlt hónapban is ellőttem vagy 10 tesztet feleslegesen..
A legjobbakat kívánom!:)
Sziasztok! 45os vagyok.
Ki hogy van, mikorra nem varjatok? Most vagyok az 5. dpon és tok turelmetlen😅 Kovi hetvegen tesztelek szerintem.
Szoritok! Meg nem teszteltel?
Dorci(45os) Elso terhessegemnel én gorcsoltem kb a 10.hetig. Nemvart elott kezdodott.
Sziasztok . Bár nem én indítottam a topikot de Akiknek sajnos megjött mint nekem is 7nap késés után azokat várom decemberben is ... Ti halotatok olyanról hogy a terhes vitamin is okozhat késést ?utánna olvastam tényleg van ilyen .. fura volt nekem augusztus végén kezdtünk bele a baba projektbe.. addig pontosan megjött aztán szeptember október mindig késett egyedüli változás a vitamin volt ..más bajom hálistennek nincs nyár végén voltam dokinál mielőtt bele kezdtünk azt mondta a doki semmi akadálya a babának..
Üdv Anikó (15)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!