Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja novemberre? Van...

Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️

Figyelt kérdés
Jól jöhet ilyenkor egymás támogatása, vagy csak egyszerűen a "tünetek" megbeszélése. A környezetével az ember általában ilyenekről nem beszél, a férjek meg nem igazán jól viselik a minennapos tünetkeresést, ciklusfigyelést. 😁

2021. okt. 27. 09:26
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/341 anonim ***** válasza:
100%

December 🤞

Inszem 3. nekifutása holnap reggel, bár szerintem a tüszőm már megrepedt 😥

2021. nov. 17. 04:20
 102/341 anonim ***** válasza:

Szia Anikó! Én december 15-re nem várom majd 😁

Dorci

2021. nov. 17. 07:45
 103/341 anonim ***** válasza:
100%
Sziiasztok! November 24.ére nem várom :)
2021. nov. 17. 10:13
 104/341 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Én is csatlakozom a decemberi táborhoz. Én dec. 4-re nem várom. A héten lesz ovum.

Használtok valami kiegészítő segítséget? Én méhpempőt ettem eddig, de most ebben a hónapban elkezdtem maca kapszulát is szedni. Állítólag sok jótékony tulajdonsága mellett a termékenységet is fokozza. Majd meglátjuk beválik-e. ☺️

2021. nov. 17. 10:38
 105/341 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnapelőtt kezdtem el ujból a mio inozitolt szedni, annó szedtem egy hónapig akkor is mikor a fiammal teherbe estem. 🤞
2021. nov. 17. 12:20
 106/341 anonim ***** válasza:

Szia Dorci☺️

Én meg Dec 7-8 ra nem várom

A 2 napból 3 lett😂 de nem baj a lényeg a férjem is megértő és nem az van hogy na akkor most együtt kell lenni

Nagyon nagyon drukkolok 😘 Anikó

2021. nov. 18. 07:53
 107/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Csak olvastalak eddig benneteket. Szeretnék csatlakozni, ha nem bánjátok. December elejére nem várom. Ebben a ciklusban kipróbáltam az ovulációs tesztet, digitális változatot használtam kezdőként a könnyebb értelmezés miatt. Remélem lesz eredménye...

Ági

2021. nov. 18. 08:07
 108/341 anonim ***** válasza:

Szia Ági!

Én nyár óta használom a Clearblue-t,eddig eredménytelenül, én is a könnyebb értelmezés érdekében választottam ezt, viszont jól be is kavart mindig, mert 2nap volt mindig pozitív és így pontosan így sem tudtam kiszamolni mégis mikor van az ovuláció. Múlt hónapban pl egyik délután pozitív lett, másnap dél felé mentünk vendegsegbe és ott éreztem hogy iszonyatosan szurkál a hasam alja, tudtam tuti akkor van q buli...haza jöttünk megcsinaltam ismét a tesztet és így is pozitív lett...kedden megyek nődokihoz remélem megkezdjük a vizsgálatokat, lassan 1 éve várunk a babára. Szurkolok, hogy te sikerrel járj. Én ebben a hónapban már nem csináltam ovu tesztet, pont akkor lesz elméletileg naptár szerint mikor dokihoz kell mennem, meglatjuk mi lesz...

Mariann

2021. nov. 18. 14:01
 109/341 anonim ***** válasza:

szia Mariann! Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatodat.

Nekem tegnapelőtt délelőtt volt pozitív, délután már negatív lett. Másnap nagyon szúrt a petefészkem, vagyis csak a bal, másnap kisebb mértékben, de határozottan csak a jobb. Nálam minden ciklusban minden más és semmi sem napra pontos.

Mindig megnézem a csíkokat is és rengeteg képet kerestem a neten erről a tesztről, ahol a mosolygós jel mellett fotózták a tesztcsík jelzéseit is, ezek után azt mondom, amikor jelezte a pozit, valóban majd leugrott a második csík, de aznap délutánra sokat halványult.

Előtte lévő napokon pedig (9- ciklusnaptól teszteltem, volt, hogy délelőtt és délután is, próbáltam betartani pontosan az időt, folyadékbevitelt, ilyesmiket), szóval előtte olyan halovány volt a második csík, hogy nem is hittem volna, hogy lesz egyáltalán LH csúcs ebben a ciklusban.

Maradt még kettő tesztcsík, meg is nézem a megszokott délutáni időpontban kíváncsiságból, mert a pozi, majd negatív eredmény után abbahagytam a tesztelést.

De az biztos, hogy az a 100%, amit majd az orvos lát az uh-n, félnap pontossággal ők meg tudják határozni a peteérés idejét állítólag.

Remélem mindannyiunknak mielőbb sikerül!

Ági

2021. nov. 18. 16:21
 110/341 anonim ***** válasza:

Ma délelőtt a jobb oldalon szúrt - ezt nagyon félreérthetően írtam. De már elmúlt semmit sem érzek.

Á.

2021. nov. 18. 16:23
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!