Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
Figyelt kérdés
Jól jöhet ilyenkor egymás támogatása, vagy csak egyszerűen a "tünetek" megbeszélése. A környezetével az ember általában ilyenekről nem beszél, a férjek meg nem igazán jól viselik a minennapos tünetkeresést, ciklusfigyelést. 😁2021. okt. 27. 09:26
143/341 anonim válasza:
Hat.koszonom sajnos megjott ;( Szandi
146/341 anonim válasza:
Sajnálom Szandi... Tudom, hogy ilyenkor nehéz mit mondani. Tudom, hogy milyen pocsék érzés. De egyszer, amikor már a kezedben tartod a gyermekedet, már jelentéktelenné fog törpülni ez a most végtelenül hosszúnak tűnő idő.
Kitartást! Előbb, utóbb úgyis sikerülni fog!
Á.
147/341 anonim válasza:
Sziasztok ..ki hol tart és hogy érzi magát? A
148/341 anonim válasza:
149/341 anonim válasza:
Szia Dorci ..majd a jövöhéten kiderül szerda körül.. amúgy minden oké ..kicsit türelmetlen vagyok 😂 a mellem nagyon érzékeny.. nem tudom hogy ennek vagy másnak tudható e be .. ilyen nem volt ..de eddig minden hónapom más volt és nem volt baba ..majd látjuk
Anikó
150/341 anonim válasza:
szorítok, en is turelmetlen vagyok, pedig még 2 hét, mondjuk tuti tesztelek a 10. napon 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!