Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja novemberre? Van...

Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️

Figyelt kérdés
Jól jöhet ilyenkor egymás támogatása, vagy csak egyszerűen a "tünetek" megbeszélése. A környezetével az ember általában ilyenekről nem beszél, a férjek meg nem igazán jól viselik a minennapos tünetkeresést, ciklusfigyelést. 😁

2021. okt. 27. 09:26
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/341 anonim ***** válasza:
100%

most csinaltam egy masik ovu tesztet, ez mar hatarozottan pozi, erosebb a 2. csik, mint a kontrol. Ilyenkor ha este meglesz az ovu akkor holnap reggel mar halvanyodik az lh teszt, ugye? [link]

Dorci

2021. nov. 29. 11:57
 152/341 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

Drukkolok mindenkinek

Én a 8.ik dpo-n vagyok :)

Vasárnapra nem várom

A mellduzzanás nálam is jelen van 2napja,nemtudom minek tudható be és mintha beis volna sötétedve a bimbóm

Kiderül,tesztelni csak kb szombaton akarok :)

2021. nov. 29. 11:57
 153/341 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én ma vagyok a 13 dpo-n, eddig nem mertem tesztelni, elég stresszes hónapon vagyok túl, így nem fűzök sok reményt hozzá. 😔 Bár gyakran járok pisilni, hol feszül a hasam alja, hol semmi jele, fehéres folyásom van, de passz….Volt már ilyen, akkor megjött.

2021. nov. 29. 13:09
 154/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Dorci másnapra elég határozottan halványodik (legalábbis nekem így volt).

Á.

2021. nov. 29. 19:42
 155/341 anonim ***** válasza:

153-as én is 12 db körül vagyok. :)

Sziasztok! ELvileg szerda körül nemvárom. De most minden összejött... Többek között lebetegedtem, ráadásul egy nagyon kellemetlen problémám jött elő, valószínűleg nem fogom megúszni az antibiotikumot.

Most lehet az lenne a jobb, ha inkább megjönne. :(

Á.

2021. nov. 29. 19:47
 156/341 anonim ***** válasza:

Köszönöm

Majd írjátok meg a fejleményt

Nem tudom ti hogy vagytok vele nekem nem nagyon szokott lenni psm tünetem a menstruáció előtt 1 héttel de a derekam is majd leszakad pedig ma nem sok mindent csináltam

Pihenős vagyok

Anikó

2021. nov. 29. 19:49
 157/341 anonim ***** válasza:
100%

153-as vagyok.

Ne is mond Á, nekem előjött az ajakherpeszem, ami már jó ideje nem volt.

Emellett teljesen kiszáradt a szám, pereg róla a bőr….ilyen még sose volt ha összedörzsölöm az ajkam dara szerű az érzet….mellé még pattanásaim is lettek, “szuper”ez a hónap….

L

2021. nov. 29. 19:52
 158/341 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is legjobbkor, de majd csak túljutunk rajta.

Most úgy érzem, sikerül házi praktikákkal kikúrálnom magam, na jó, mára sokkal jobb, legyünk optimisták, hátha nem kell antibiotikum, mert ha mégis sikerülne ez a hónap, csak nem lenne a legjobb gyógyszerekkel kezdeni...

Hőm fenn van (37C°) - de ez lehet attól is, hogy nem vagyok fényesen...

Nagyon fáradékony vagyok - ez is lehet mástól is.

Semmi mensi előtti tünet - de nekem nincs mindig, gyakran derült égből villámcsapás, tünetekkel nem mindig megjósolható.

Holnapra nemvárom, ma lehet veszek egy tesztet.

2021. nov. 30. 11:24
 159/341 anonim ***** válasza:
Á. voltam. :)
2021. nov. 30. 11:25
 160/341 anonim ***** válasza:

Sziasztok hol tudok képet tílölteni?

Képküldéa azt írja hogy túl nagy

2021. nov. 30. 11:52
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!