Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
oh, igen, tenyleg. Halkan gratulalok, ez tuti pozi 😁🤞.
Nekem meg a ciklus 10. napjatol szurkal a petefeszkem, es meg mindig tart... ovu teszt szerint ez mar a 2.dpo. Ugyhogy kicsit aggaszt, hogy lehet megsem volt ovum. Egyuttlet soran mar nem feszul a hasam (ovuig fajt) , az ovus napon meg a libidom is jol megugrott. Szerintetek? 😬 Van, hogy ovu utan is erezni a hasszurkat?
Nagyon szépen köszönöm :)
Remélem erősödni fog
Neked is a legjobbakat :)
Én még nem örülök.
Ez csak az első lépés. Volt már missed abom.
De remélem most minden rendben lesz
O
szia O !
Nekem is volt missed ab-om, erről nem akartam írni, mert nem esik jól még rágondolni sem.
Sajnos valamiért nem tudom megnyitni a linket, azért még megpróbálom.
Így is gratulálok, hogy erősödik a csík, ez nagyon jó jel és drukkolok a továbbiakban!
Predictor tesztet vettem tegnap, mutatom mindjárt az eredményt.
Nem igazán erősödik a csík. :((((
De mutatom azért.
Esett a hőm is. :(
Mától progeszteront szedek... De lehet már hiába. Nagyon úgy érzem, holnap megjön.
El vagyok keseredve, de azt is tudom, inkább most, mint egy újabb missed ab. (Kémiai terhességem is olt már, erről sem írtam, mert szerettem volna inkább csak pozitív dolgokat átadni.)
Á
Itt a tegnapi fotó, délután készült, csík kijött egy perc alatt, de nagyon halványnak találom. fotó kb 10 perces és most nézem, van a tesztmezőn pont egy ruhaszösz, ami jó zavaró, azért, mert olyan helyzetben készült, hogy nme voltam egyedül, nem akarom még mutogatni, így pár percre, jobb híján a farmerom farzsebébe menekítettem. :) Úgy vagyok vele, amíg nem biztos, addig inkább ne lássa senki a családból.
Sajnos egyre inkább úgy tűnik ez kémiai lesz...
(15 Dpo, extra érzékeny teszt, egy nappal miután meg kellett volna jönnie kb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!