Ki nem várja novemberre? Van kedvetek összegyűlni, beszélgetni, együtt izgulni? ☺️
13 Dpo, elvileg holnapra nem várom. Facelle teszt, de csak az olcsóbb változat, elvileg az is 10-es érzékenységű.
Á
Köszönöm szépen. Még nem merem beleélni magam, remélem erősödni fog.
Á.
Sziasztok
Az enyém mára nem erősödött.talán ma hamarabb volt láthatóbb de erősebb nem lett.
Ma kéne h megjöjjön (dpo 12) mindig ilyenkor szokott. Hőm vissza felment és tegnap óta a méhszájam is fent van.
O (161)
Reméljük erősödni fog!
Holnap én is ismételni fogok, még várok.
Nekem is ma kellene megjönnie. Semmi tünetem, azon túl, hogy nagyon fáradt vagyok.
Nekem is ma kéne hogy megjöjjön, de semmi nyoma, görcsöltem 4 napja, azóta semmi. Csak esténként feszül, szúr a hasam kicsivel köldök alatt. Most reggel óta fáj a fejem és émelygek, reggeli után hányingerem is van, de nem vészes egyáltalán. Folyamatosan aludni tudnék napközben, tegnap is aludtam délután és este is olyan 40-40 percet. Hétfőn csináltam tesztet, igaz délután és x-epilt, ami negatív lett, de ha jól tudom az 25-ös úgyhogy nem is tudom mit vártam.
L
15-én volt pozitív az lh tesztem, úgyhogy ha jól számolok ez már 15 dpo.
L
Sziasztok!
L, 15 Dpo-n már legtöbb tesznek jeleznie kell. Mikor ismételsz?
O, csak nem bírtam magammal, hirtelen "felindulásból" megcsináltam a másik tesztcsíkot is. Hát... ugyanolyan, mint a tegnapi. Utólag nem volt jó ötlet mert a hcg kettő naponta duplázódik, akkor már úgy is látszódnia kell az erősödésnek, ha mondjuk épp picit többet ittunk előtte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!