Ki érezte a beágyazódást? Én 30.-án peteérés volt 100% akkor voltunk együtt, tegnap (10.-én) kettő nagyon erős kisszerű szúrást éreztem a bal oldalon alul, ami kihatott a hüvelyembe is. Azóta semmi. Össze is görnyedtem.14.-én kell megjonnie.
Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 12:11
1/8 anonim válasza:
Az bármi lehetett, nem feltétlen beágyazódás...
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, bármitől lehetett..csak érdekes volt, gondoltam lesz itt valaki aki leírja tapasztalatait.
2021. okt. 11. 12:39
3/8 anonim válasza:
Nekem mensi szerű görcseim voltak akkor néhány nappal nemvárt előtt, ami egyébként nem szokott lenni, még nemvárt napján is alig.
4/8 anonim válasza:
A beágyazódás nem egy pillanat, hanem napok folyamata. Nem valószínű, hogy a két késszúrásszerű fájdalom az volt, de lehet, hogy történik lent valami és annak volt a része. Pár nap múlva úgyis kiderül.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen! 4 nap és minden kiderül. Ti éreztetek már ilyet amit le írtam? Egyszerűen úgy megijedtem, Jajj nagyon érdekes érzés volt.
2021. okt. 11. 16:57
6/8 anonim válasza:
Sosem éreztem ilyet 🤷🏽♀️
2 gyerekem van, és volt egy 3.terhességem.
7/8 anonim válasza:
3-as vagyok. Üzenem annak az agyatlannak, aki lepontozott, hogy nyilván ő érezte, hogy mi van az én testemben. Ja, és kapd be a faxomat!
8/8 A kérdező kommentje:
Pontosan!! Mi a fa**ért kell felül bírálni a másikat ? Mindannyiunknak ugyanaz a cél! Teherbe esni!!!! Vannak számunkra “értelmetlennek tűnő” feltett kérdések, némelyik olyan választ tud írni, hogy én süllyedek el szégyenemben
2021. okt. 11. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!