Peteérés után 1 héttel enyhe barnázás és mindjárt megjön érzés lehet a beágyazódás jele?
Sajnos inkább PMS és progeszteron hiány.
Ha késik, tesztelj még aznap. Ha negatív és babát akartok, akkor pedig irány minél előbb a doki.
Az már látszik, hogy valami van ott, nem volt egyértelmű nálam se hogy baba van e ott, kerek 4 hetes terhes voltam akkor, de mivel előtte volt már vetélésem az orvosom is mondta rögtön menjek amint pozitív lett a teszt. Rá egy hétre már egyértelműbb volt, látszott a fejlődés de szív hang még nem volt, még egy hétre rá újból vérezni kezdtem darabokban jött ki, akkor már egyből a kórházba rohantunk, ott meg vizsgáltak már volt szív hang, kaptan progesteron depo injekciót és haza engedtek, szigorú pihenést tanácsoltak, 12.hétig veszélyeztetett voltam, de többször nem volt gond a terhesseg alatt, szépen fejlődött végig a baba.
De ha akkor nem megyek el es kapok utrogestant rögtön valószínű ez a baba is itt hagyott volna minket mert a hematoma le lökte volna... így is azt mondták akkor hogy vagy marad vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!