A peteérés utáni 11. nap enyhe barnázás inkább menstruáció vagy még lehet beágyazódás?
Figyelt kérdés
Átlagosan 25 naposak a ciklusaim. Ma vagyok a 22.napon. Reggel világosbarna foltot tapasztaltam. A hőm is lentebb ment.2018. nov. 24. 14:50
1/15 anonim válasza:
Én a hőmet nem mértem, de dpo. 11-17-ig “menstruáltam”, aztán kiderükt, hogy terhes vagyok:).
2/15 A kérdező kommentje:
Tényleg? Gratulálok!
Remélem más is tud ilyen biztatót írni 😊
2018. nov. 24. 15:21
3/15 anonim válasza:
Első vagyok. Sose hittem, hogy lehet ilyen, de mégis. 6 napig vérezgettem. Már 11 hetes a kisfiam:).
4/15 anonim válasza:
25 napos ciklusnal sztem inkabb a menzesz elojele. De igazabol terhessegrol is lehet szi. Szoritok.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tulajdonképpen délelőtt óta semmi, ami furcsa, mert általában estére erősödni szokott. Még reménykedem! Azt sem tudom a clostilbegyt tabletta nem-e hosszabb ciklust csinált. A peteérés biztosan akkor volt viszont, nézték uh-al.
Kedves Első! Biztos hihetetlen volt számodra is, de ebből is látszik a természet mennyire kiszámíthatatlan. Ezért is osztjuk meg a tapasztalatokat, hátha reményt kapunk - adunk. 😊
2018. nov. 24. 23:29
6/15 A kérdező kommentje:
Ma reggel visszaugrott a hőm, 37,2-re.
2018. nov. 25. 07:15
7/15 anonim válasza:
Kívánom, hogy ne jöjjön meg, de szerintem a barnázás 80%-ban a menzesz jele. Előző ciklusomban is elkezdtem pecsételni, majd abbamaradt és a hőm is felugrott. Persze a teszt negatív volt és estére meg is jött.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést.
Tegnap este pozitívat teszteltem 😊
Szombati egy csepp barnázás óta nincs semmi, és a hőm folyamatosan 37.3.
Bizakodom kicsit.
2018. nov. 28. 22:45
10/15 jety12 válasza:
Szia!Hasonló cipőben járok én is és olvasva soraidat még bizakodok.Mi történt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!