Menstruáció után 1-2 nappal beágyazódás történhet?
Elméletileg az előfordulhat,hogy vérzés ellenére terhes valaki,ráadásul nálad szokatlan a mennyisége és a hossza is,de erre nem lehet alapozni.
A beágyazódás nem ölel fel 2 teljes hetet,tehát nagy valószínűséggel,ha terhes vagy,akkor már megtörtént a beágyazódás.
Szerintem,jól gondolod.:)
Ha éppen válik le a méhnyálkahártya,akkor abba nem tud beágyazódni a zigóta.
Sziasztok!
Tudom, hogy régi ez a post és a válaszok is, mégis teszek egy próbát. Hátha olvassa még valaki.
40 éves vagyok és évek óta nem használok semminemű hormonális fogamzásgátló készítményt. A ciklusom óramű pontossággal érkezik, tehát minden hónapban van peteérésem. A párommal a legutolsó menstruációm utolsó napján, védekezés nélkül voltunk együtt, de ennek még csak egy hete, ám napok óta furcsa tüneteket észlelek.
Amit tapasztalok: az együttlét után kb. 3 nappal, furcsa, szinte egész napos bugyborékoló érzés a méhemben, pár csepp barnás pecsét, ill. azóra szinte folyamatosan olyan érzés, mintha meg akarna újra jönni és olyan szintű folyamatos haspuffadás, amire nem volt eddig példa az életemben. Eddig, ha puffadtam, 1-2 nap diéta után visszahúzódott a pocak. Most nem és a hüvelyfolyásom erősödött.
Tudom, hogy korai a kérdés, de lehet, hogy ezek már beágyazódási tünetek?
Nem tervezett baba lenne, de mivel nem vagyok 20 éves, nem tiltakoznék, ha jönni akarna a babó.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!