Peteéréskor együtt voltunk, rá 10napra pár csepp vér, barnázás, mindjárt megjön érzés, nemvárt első időpontja előtt - teszt. Járt így valaki, mit mondanátok?
Sziasztok! 23-án volt peteérésem,így aznap,24-25-én is együtt voltunk a férjemmel.Jan.2-àn pár csepp vér volt,barnázás,így azt gondoltam hogy előbb megjön mert szúrt a petefészkem(90%ban a jobb) és mindjárt megjön érzésem volt.De azóta sincs semmi,ma már alig érzem a fájdalmat.Amúgy nekem mensi előtt 1-1,5héttel borzasztóan fáj a cicim,de most semmi.Péntekre (6.)nem várom,pontosabban addig már abszolút nem kéne megjönnie.Ma reggeli tesztem -,az új Predictor Earlyvel.Péntek reggel megint csinálok,egy 25-sel.Dokihoz 11-re van időpontom de eredetileg nem ezért.
Első babás hónapunk és borzasztó mérges leszek ha pont most szórakozik velem a szervezetem.
Volt már valaki hasonló cipőben?Beágyazódás lehetett?Pé óta hol full,hol félig fáfrányos a PG53,ill ovu tesztcsík is +.
Szia! Én is hasonló cipőben vagyok mint te nekem november harmincadikán jött meg utoljára 31-32 naposak a ciklusaim december 25 volt kevés pecsetelo vérzésem ami még elotte sosem. 1-én kellett volna megjinnie de semmi. Nekem is cicifajas menszesz elott egy hettel mar szokott jelentkezni ill.barnazni is szoktam elotte 1-2 napot de tök száraz vagyok és a cicifajas is két napja kezdodott csak. Most vagyok a 36. Ciklusnapomon... ilyen még sose volt.
30- án teszteltem de negativ lett ha addig nem jon meg akkor szombat reggel tesztelek.
Szerintem valoszinu neked is beagyazodastol can a barnazas. Szoritok nagyon!!
39. Napomon vagyok és még mindig semmi .. a mellem több mint egy hete fáj egyre jobban. Csináltam két napja egy tesztet movu-val de negativ igaz du.csináltam de már ki kéne mutassa szerintem. Hétfön megyek dokihoz..Kérdező veled mi a helyzet?
Lilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!